Atlas Fallen, nova igra razvijalca Deck13, dobila kratki napovednik

Ko enkrat zaključiš vse naslove izpod razvijalca FromSoftware in še vedno nimaš dovolj njihove Souls formule, potem boš neizogibno začel pogledovati po konkurenčnih izdelkih, ki so združeni v žanru “Soulslike”. Teh ni malo, saj je njega dni vsak želel zagnati svojo kopijo Dark Soulsa, a bolj redkim je uspelo skupaj spraviti kaj kvalitetnega.

Eden takšnih redkih projektov je bil dvojec naslovov The Surge, ki ju je ustvaril studio Deck13. Nemci so svojo ljubezen do Darks Soulsa pokazali z igro Lords of the Fallen, ki si zaradi prevelika kopiranja ni pridobila ljubezni igralcev, The Surge pa je bil že veliko boljši, saj je še vedno ohranil Souls mehaniko, a je dodal nekatere svoje prijeme, ki jih je razvijalec nato samo še izboljšal v The Surge 2.

Namen razlage zgodovine tega razvijalca je dejstvo, da je vsak njihov naslednji naslov bolj kvaliteten, zato jih ni malo, ki od njihove novo najavljene igre Atlasa Fallen upravičeno pričakujejo veliko.

Deck13 je svoj novi naslov najavil že nekaj časa nazaj, včeraj pa so nam priskrbeli prvo razkritje igranja. No, samega igranja je v tem napovedniku bore malo, saj boste večino časa gledali vmesne sekvence, vmes pa nek ženski glas, ki bo očitno pripadal našemu glavnemu nasprotniku, smrtno resno razlaga, da nas bo zakopala v pesek.

Glede na prikazano se bo Atlas Fallen močno razlikoval od prejšnjih razvijalčevih naslovov. Igranje bo hitrejše, bojevanje z velikimi pošastki pa spominja na nekega Monster Hunterja. Naš lik bo v boju izjemno gibčen, hiter pa bo tudi ob prečkanju puščavnega, s skalami in pečinami prepredenega sveta. Surfanje po mivki je videti izjemno zabavno, pretepanje pa se ne bo zanašalo na mahanje z orožjem ampak tudi na vihtenje posebnih sposobnosti, ki bodo v zraku pričarale ogromno kladivo.

Vseeno je vse skupaj videti malenkost generično in res bi bil igralni posnetek lahko malce daljši, saj igra izide že 16. maja – na Steamu boste za njo odšteli 49,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime