Ghostwire: Tokyo dobiva ogromno posodobitev, ki bo prinesla prenovljeno kampanjo

Igra Ghostwire: Tokyo je pri izidu požela dokaj mešane ocene, a nam je bila všeč. Razvijalec Tango Gameworks, ki je do takrat izdal samo dvojec grozljivk The Evil Within, je pričaral srhljivo izkušnjo raziskovanja ulic Tokia, le da so vsi prebivalci izginili v zrak, za sabo pa so pustili prikazni, ki se napajajo iz japonske folklore. Igranje je bilo postavljeno v odprti svet, ki je ponujal glavne in stranske naloge in čeprav te niso bile nekaj res kvalitetnega, je kampanjo reševal prej omenjen bizaren svet, ki je bil podprt z unikatnim bojem čaranja preko prstnih karafek. Še bolj pa nas je navdušilo, da svet ni bil titanski, zato ti ni bilo treba ponavljati enih in istih stvari v nedogled, kar je pri dandanašnjih igrah v odprtem svetu pogost greh.

Ghostwire bo čez dober teden star že eno leto, s tem pa se bo počasi tudi zaključila njegova ekskluzivna pripadnost konzolam PlayStation 5. Igra zdaj prihaja tudi na Xbox Series X in tudi na Microsoftov servis Game Pass, ta prehod pa bo obeležila ogromna brezplačna posodobitev Spider’s Thread.

Posodobitev bo prevetrila praktično vse vidike originalne kampanje. Čakajo nas nove veščine, nov igralni način “roguelite”, prihajajo pa tudi povsem novi deli map – eden od njih nas bo odpeljal znotraj srhljive srednje šole. Tango Gameworks je poskrbel za tudi čisto nove misije, pri bojevanju pa se bomo lahko po novem zanašali na opcijo hitrega izmika, ki bo prišel izjemno prav, saj nas sovragi v Ghostwire redno obstreljujejo od daleč.

Še vmesne sekvence bodo doživele predelavo, saj bodo postale daljše, tako da bomo dobili vpogled v razne dogodke, ki jih prej nismo videli. Za brezplačno posodobitev je to ogromno nove vsebine in zanimivo bo videti, če morda Microsoft, ki si lasti studio Tango Gameworks, v tej franšizi vidi neko prihodnost v obliki novih iger.

Posodobitev in prehod na Game Pass se bota zgodila 12. aprila. Zaenkrat še ni čisto jasno, kaj točno je naslednji projekt razvijalca Tango. Nazadnje so čez noč izdali igro Hi-Fi Rush, ki je urno požel svetovno slavo, a stavimo, da to ni edina zadeva, na kateri so delali zadnje leto. Namigi glede naslednjega projekta so se morda pojavili ravno sredi igre Hif-Fi Rush, saj notri najdemo referenco na The Evil Within 3. Če se bo ta zgodil, se bo moral brez šefa Shinjija Mikamija, ki se je nedavno odločil zapustiti studio po 12 letih skupnega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime