Igro Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep lahko zdaj na Steamu dobite brezplačno

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep je bil sprva preprost DLC za igro Borderlands 2, a igralci so mu dali tako velik žegen, da je razvijalec Gearbox najprej zadevo predelal v samostojni dodatek Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, nato pa tega uporabil za spočetje polne igre Tina Tina’s Wonderlands.

Gearbox se je zdaj zaradi nekega razloga odločil razveseliti igralce na Steamu, ti pa lahko zdaj prevzamejo samostojni dodatek povsem brezplačno. Gre za obsežno avanturo, ki navrže debelo dozo črnega humorja, le da boste tega zdaj izkusili znotraj izmišljene fantazijske dežele, ki vsebuje cel kup referenc na namizne igre tipa Dungeons and Dragons, glavni vodja pripovedovanja avanture pa je nora Tiny Tina.

Ker je tole bil sprva DLC za Borderlands 2, kakšnega res drugačnega igranja ne boste ven potegnili. Še vedno boste ogromno streljali, nabirali opremo in se smejali trapastim zasukom zgodbe, s to razliko, da tule gledate v fantazijsko dogajanje, ki pred kamere prikliče veliko, iz Borderlands iger, znanih obrazov.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure lahko brezplačno izmaknete tule, ponudba pa je na voljo vse do 24. marca, igra pa bo tudi po preteku tega datuma ostala v vašem nabiralniku. Po preigrani kampanji lahko nato skočite v preigravanje polnopravnega nadaljevanja Tiny Tina’s Wonderlands, ki se v sklopu pomladne razprodaje na Steamu prodaja po ceni 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime