Na splet ušlo nekaj igranja iz prihajajoče MOBA igre Crash Team Rumble

Igra Crash Team Rumble je bila najavljena decembra lani, od takrat pa razvijalec Toys for Bob ni povedal ničesar konkretnega. Od začetka je bilo jasno, da bo tole spadalo v žanr MOBA naslovov, ki mu kraljujeta DOTA 2 in League of Legends, le da bomo tule gledali heroje iz franšize Crash, ki se drug proti drugemu borijo v dveh ekipah in se bojujejo za prevlado na bojišču.

Zdaj je naenkrat ven prišlo cel kup novih informacij. Na spletnem forumu ResetEra se je najprej iz nikoder vzel kratki igralni posnetek, ki pokaže nekaj radostne 3D akcije. Crash Team Rumble se bo očitno igral na isti način, kot prej izdane enoigralske igre, kar pomeni tretjeosebno kamero, igralci pa bomo pri liku lahko sprožili udarec, skakali po škatlah in nabirali slastna jabolka, ki se tule imenujejo Wumpa.

Nato je praktično v istem dnevu padel embargo, zato so novinarji večjih strani tipa Wccftech lahko legalno odprli usta in o igri povedali kaj več. Crash Team Rumble bo resda spadal v MOBA žanr, a bojevanje bo tule bolj stranskega pomena, saj se bo vse vrtelo okoli nabiranje zaloge jabolk Wumpa. Pridobivali jih bomo iz škatel, glavni cilj pa bo nabrati 2k jabolk in ta prenesti v svojo bazo. Prva ekipa, ki bo pri temu uspešna, bo tudi zmagala igro in čeprav se bomo med igranjem tudi pretepali, bodo bojevalne poteze namenjene bolj temu, da nasprotniku preprečiš nabiranje Wump.

Na igri dela Toys for Bob, za katerega so nekaj časa po zraku plavale govorice, da ga je založnik Activision potegnil iz franšize Crash in mu naložil delo na novih Call of Dutyjih. To očitno ne drži in vsaj del ekipe še ustvarja nekaj Crash vsebine, ki bo poleg večigralskega igranja vsebovala tudi možnost treniranja proti računalniško vodenim igralcem.

Igra je zdaj na voljo za prednaročilo po ceni 29,99 €, na voljo pa je tudi Deluxe verzija za 39,99 €, ta pa s sabo prinaša dve sezonski prepustnici. Prednaročilo vam bo omogočilo dostop do beta testiranja, ki se bo odvilo med 20. in 24. aprilom, medtem ko je polni izid načrtovan za 20. junij.

Žal pa Crash Team Rumble ne bo izšel na PC-ju ampak samo na konzolah prejšnje in trenutne generacije. Activision zaradi nekega razloga Crash zadeve zelo nerad omogoča za računalnike in čeprav je igri Crash Bandicoot N. Sane Trilogy in Crash Bandicoot 4: It’s About Time z zamudo vendarle pripeljal na PC, tega nikoli ni storil za popularno dirkaško igro Crash Team Racing Nitro-Fueled, zaradi česar je tudi usoda Rumbla zaenkrat nejasna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime