Lords of the Fallen v novem videu pokaže čudovito grafiko

Prihajajoča igra Lords of the Fallen vzbuja kar nekaj dvomov glede svoje končne kvalitete in to upravičeno. Ta franšiza je namreč svoj prvi del dobila leta 2014, takrat pa jo je ustvaril razvijalec Deck13 in tako kritiki kot tudi igralci so zadevo raztrgali, saj se ni samo zgledovala po igri Dark Souls, ampak jo je praktično kopirala. Edina rešilna bitka tistega naslova je bila grafična podoba, ki je bila za svoj čas fantastična, enako pa bo veljalo tudi za drugi del imenovan… Em, Lords of the Fallen?

Založnik CI Games se namreč vse od napovedi lovi okoli imena tega drugega dela, ki je med razvojem zamenjal razvijalca in zdaj na njem dela Hexworks. Namesto da bi zadevi preprosto nataknili ime Lords of the Fallen 2, so jo raje imenovali The Lords of the Fallen, včeraj pa so odstranili predpono “The”, tako da se zdaj drugi del imenuje identično prvemu.

Kakorkoli že, Lords of the Fallen je včeraj prejel nov napovednik, ki je v ospredje postavil svojo tehnično podobo in ta bo, tako kot v prvencu, znova fantastična. Igra bo spočeta znotraj pogona Unreal Engine 5 in prikazani video prikaže res podrobne teksture, napredne animacije in gotsko podobo, ki kar kliče po raziskovanju. Tudi osvetlitev scen je slastna, saj bomo gledali v Unrealovo tehnologijo Lumen, še ena posebnost pa bo preklapljanje med mrtvim in živim svetom. Ena okolica bo tako v dveh svetovih nosila svoj poseben izgled, preklapljanje med njima pa bo instantno. Zanimivo bo tole videti v praksi, saj je nekaj podobnega poskušal ustvariti razvijalec Bloober v svoji grozljivki The Medium, a tam je bila optimizacija na psu – problem, ki se morda ne bo pripetil v napredem pogonu Unreal Engina.

Vprašanje ostaja samo kdaj bo ta zadeva izšla, Hexworks se glede tega še vedno ni zjasnil – igra je začrtana za enkrat v 2023, igrali pa jo bomo na PC-ju ter konzolah Xbox Series X in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime