Beli Lotos bo v svoji 3. sezoni skočil na Tajsko

Prva sezona serije Beli Lotus je bila eno mojih najbolj prijetnih presenečenj leta 2021. Zadevo sem namreč začel gledati povsem po naključju, saj sem nekega dne zdolgočaseno pregledoval ponudbo pretočnega servisa HBO Max in kliknil na prvo epizodo bolj po nesreči kot pa zaradi neke resnične želje po gledanju. Vendar pa sem nato na dušek pogoltnil vse epizode 1. sezone, nato pa nestrpno pričakoval še 2. sezono, pri kateri sem vsako epizodo pogoltnil tedensko na dan izida.

Zdi se, kot da tudi HBO ni bil povsem pripravljen na huronsko uspešnost serije, saj njen ustvarjalec Mike White pred tem ni spočel ničesar res zapomljivega, nato pa je udaril kot strela iz jasnega. Beli Lotos je v svoji 2. sezoni gledanost samo povečal, HBO pa je serijo začel promovirati za eno od tistih glavnih stvari, zaradi katerih se splača odšteti denarce za mesečno naročnino HBO Max-a.

Seveda je 3. sezona dobila zeleno luč takoj, ko se je Mike White odločil za delo na nadaljevanju in to se je zgodilo že praktično na koncu 2. sezone. Mike je takrat začel namigovati, da bi za naslednji dopust rad izkoristil neko od azijskih dežel, spletna stran Variety pa zdaj poroča, da je bila lokacija snemanja dokončno izbrana in da bo ta tokrat Tajska.

Premisa Belega Lotosa se spreminja iz sezone v sezono, a v glavnem gledamo skupino presneto bogatih ljudi, ki preživljajo dopust na eksotičnih lokacijah znotraj izjemno dragih hotelov. 1. sezona nas je odpeljala na Havaje, kjer je bila tematika denar, v 2. sezoni pa smo skočili v Sicilijo, kjer se je vse vrtelo okoli seksa. Mike pravi, da bi zdaj rad raziskal vzhodno religijo in spiritualnost, zaradi česar bi bila Tajska kot naročena.

Ime serije izvira iz izmišljene verige hotelov, ki pa so snemanih v resničnih lokacijah hotelov Four Seasons, te pa najdemo povsod po svetu – tudi na Tajskem. Gre za hotele s petimi zvezdicami, ki so resnično namenjeni tistim najbolj premožnim – samo poglejte si denimo tega, ki so ga izrabili za snemanje na Havajih in kjer je treba sredi poletja za enotedenski dopust odšteti več kot 12.000 evrov. To so cene in nastanitve, ki za navadne smrtnike preprosto ne obstajajo in ravno zaradi tega je zanimiv Beli Lotos, seveda pa pomagajo tudi izredno dobro spisani liki ter kanček misterija, ki preveva celotno zgodbo.

Snemanje 3. sezone se še ni začelo, saj naj bi Mike White do sedaj pregledoval lokacije, a po tihem upamo, da prvo epizodo v roke dobimo še konec tega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime