Remnant 2 pokazal nekaj praktičnega igranja

Razvijalec Gunfire Games nas je leta 2019 kar prijetno presenetil z izdajo tretjeosebne streljačine Remnant: From The Ashes, ki je v sebi nosila “soulslike” elemente, le da se nam v tej igri ni bilo treba sabljati, ampak smo grdavže odstranjevali s pomočjo strelnih orožij, stopnje pa niso bile pazljivo sestavljene vnaprej, ampak so bile naključno generirane, zaradi česar je bilo vsako preigravanje kampanje nekoliko drugačno, a so zaradi tega stopnje izpadle nekam pusto in pozabljivo.

Gunfire Games namerava vse to izboljšati v nadaljevanju, preprosto imenovanem Remnant 2 in pred kratkim smo dobili dva daljša napovednika, ki pokažeta nekaj praktičnega igranja, kar nam da resnični vpogled v igro, brez da je vse vnaprej zrežirano.

In glede na videno se drugi del ne bo res preveč razlikoval od originala. Spletna stran IGN se je dokopala do prvega ročnega preizkusa igre in vtisi so pozitivni. Remnant 2 bo popravil eno od večjih napak izvirnika, ki se tiče pretepanja s šefi, saj so ti velikokrat imeli navado biti obkroženi z manjšimi, navadnimi sovražniki, tako da je velikokrat manjkal občutek pravega spopada s šefetino 1 na 1. Remnant 2 ima tega veliko manj, zato je tudi obračunavanje s šefi veliko bolj zabavno.

Razvijalec je tudi omogočil bolj podrobno ustvarjanje svojega lika, ki mu boste lahko dodajali posebne sposobnosti, zaradi česar si bo lažje ustvariti svoj unikatno izpeljan igralni razred. Naključno ustvarjene stopnje bodo še vedno tukaj, a te bodo zdaj še bolj raznolike od prej, tako da bo vaše doživetje skozi sobane in okolico res drugačno kot pa od vašega prijatelja, s katerim se boste lahko skozi preigravanje kampanje spustili tudi sodelovalno.

Seveda je tule še nagrajena grafična paleta, saj se takoj vidi, da je Remnant 2 prejel precej več proračuna kot pa original. Boljše niso videti samo teksture in animacije, ampak tudi artistični dizajn, saj je vse skupaj videti močno manj enolično in generično kot pa v Remnant: From The Ashes.

Remnant 2 prihaja enkrat letos in sicer za PC ter konzoli Xbox Series X ter PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime