Razkrita aprilska ponudba naročnine PlayStation Plus Essential

April s sabo ne bo prinesel samo kislega vremena, ampak tudi novo zalogo iger znotraj naročnine PlayStation Plus Essential. Tudi tokrat je Sony za nas pripravil trojico naslovov, kjer sta dva na voljo tako za konzolo PlayStation 4 kot tudi za PlayStation 5, medtem ko bodo enega lahko igrali samo lastniki najnovejših konzol.

Prvi izmed naslovov sliši na ime Meet Your Maker in če za igro morda še niste slišali, je morda razlog za to dejstvo, da zadeve še ni na trgu, ampak se bo prvič pojavila ravno znotraj nove mesečne ponudbe PlayStation Plus Essentials. Izdelal jo je razvijalec Behaviour Interactive, ki je znan po svoji večigralski igri Dead By Daylight, vaša naloga pa bo v postapokalitpičnem okolišu sezidati prav posebno stopnjo, ki jo naseljujejo zli nasprotniki in pasti, nato pa to stopnjo pošljete na splet, kjer jo bodo poskušali premagati vsi igralci, ki si v svoji zbirki lastijo kopijo igre.

Gre za dokaj unikatno zamišljen naslov, ki ima potencial postati nova uspešnica ali pa pri igralcih povsem pogrniti. Preigravanja se boste lahko lotili samotarsko ali v navezi s še kakšnim igralcem, največ pa boste od igranja potegnili tisti, ki v sebi gojite nekaj graditeljske žilice in domišljije.

Druga igra je Tails of Iron, 2D RPG avantura, ki vsebuje platformske izzive in nekaj naprednega, soulslike boja. Prevzeli bomo vlogo Redgija, mišjega princa, ki bo poskušal obnoviti svoje kraljestvo, to pa bo dosegel samo tako, da bo premagal nasprotujoči klan žab in na koncu porazil še njegovega šefa Greenwarta. Tails of Iron je izšel lani in je prejel pozitivne ocene, dodatni plus pa je dejstvo, da boste podajanje dogodkov slišali iz ust Douga Cockleja, ki ga vsi poznamo kot glas Geralta iz trojice The Witcher naslovov.

Za konec je tule še Sackboy A Big Adventure, ki ga bodo lahko preigravali samo lastniki sistemov PlayStation 5. Tudi tole je platformščina, ampak obarvana v odlično 3D podobo, ki jo lahko preigravate sami ali v družbi s prijateljem, čaka pa vas cel kup dobro zamišljenih stopenj in nekaj vrhunskega zvočnega igranja.

Novo mesečno bero iger boste lahko prevzeli od 4. aprila dalje, do takrat pa lahko prevzamete ponudbo iz marca, ki jo sestavljajo igre Battlefield 2042, Minecraft Dungeons in Code Vein.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime