Warner Bros. in HBO naj bi bila v pogovorih za Harry Potter serijo

Nedavno izdana igra Hogwarts Legacy je lepo dokazala, da imajo oboževalci Harry Potter univerzuma še kako zdrav apetit po novih avanturah znotraj Bradavičarke, če le dobijo na pladnju nekaj kvalitetnega. Nore prodajne številke so bržkone spodbudile založnika Warner Brosa, da se zopet vrne v razmišljanje, kako bi Harryja Potterja zopet pripeljal pred publiko, ki se tokrat ne bo gnetila v kinodvoranah, ampak sredi dnevne sobe.

Govorice o seriji, ki bi se dogajala znotraj magičnega sveta Harryja Potterja so stare že nekaj let, a doslej se iz njih ni izcimilo nič konkretnega. Vendar pa se očitno premikamo bližje k cilju, saj novo poročilo iz strani Bloomberga pravi, da sta Warner Bros. in HBO blizu sklenjene kupčije, ki bi serijo pripeljala na pretočni servis HBO Max.

Spletna stran IGN pa je iz svojih virov izvedela, da sta sicer Warner in HBO v pogovorih, a pogodba je še daleč od sklenjene. Če bi bila kupčija podpisana, potem bi jo pretočni servis razvil pod svojo znamko HBO Max Original, zgodba pa ne bi bila nekaj originalnega, kot smo to spremljali v igri Hogwarts Legacy, ampak bi vsaka sezona sledila eni knjigi, tako da bi v bistvu dobili predelave filmov, ki bi posedovale bolj razširjene pripovedi, v njih pa bi gledali svežo zasedbo igralcev, saj je Daniel Radcliffe danes malce prestar, da bi igral prvošolčka Bradavičarke.

Vsekakor pa je jasno, da želi Warner Bros. spremeniti taktiko služenja iz znamke Harryja Potterja. Filmi Magične živali so že od prvega dela kazali podpovprečno sliko, zadnji del Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti pa je komaj pokril stroške razvoja, zato sta četrti in peti del zaenkrat zamrznjena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime