Blizzardova razprodaja ponuja dve Diablo igri za manj kot 20 €

Založnik Blizzard je zagnal obsežno spomladansko razprodajo in v njih porinil praktično vse svoje naslove, ki jih lahko izmaknemo preko PC zaganjalnika Battle.net, hkrati pa so znižanja prispele tudi na konzole.

Najbolj privlačna ponudba se tiče Diablo iger, ki bi jih bilo zdaj pametno preigrati, saj se naglo približuje izid četrtega dela franšize. Predelava Diablo 2: Resurrected je trenutno znižana za -67 % na samo 13,19 €, a še bolj je privlačna zbirka Diablo Prime Evil Collection, saj ta vsebuje tako Diablo 2: Resurrected, kot tudi Diablo 3 ter njegova dodatka Reaper of Souls in Rise of the Necromancer, ta celotni paket pa stane vsega 19,79 €.

Znižane so tudi nekatere druge slavne Blizzardove igre. Odlična strategija Starcraft 2, ki je razdeljena na tri ločene kampanje, je trenutno znižana za 25 %, tako da lahko dobite polni paket za 29,99 €, manjša predelava prvega dela Starcraft Remastered pa je znižana za polovico na 7,49 €.

Znižane dobrote so se preselile tudi na Overwatch 2, kjer lahko dobimo Ultimate Battle Pass Bundle po znižani ceni 22,49 €, to pa vam prinese 2.000 kovančkov, Premium prepustnico za 3. sezono in preobleko Beekeeper Sigma.

Znižane so tudi nekatere igre, ki jih sicer ni razvil Blizzard, a se vseeno prodajajo znotraj trgovine Battle.net, saj pač ta razvijalec že dolgo vsebuje predpono Activision in zato je treba upoštevati tudi nekatere njihove naslove. Za polovico je denimo znižan Crash Bandicoot 4: It’s About Time na 19,99 €, Call of Duty: Modern Warfare II pa je v ceni padel za -35 % na 45,49 €. To morda ni neko hudo znižanje, a treba se je zavedati, da se originalna igra prodaja po ceni 70 €.

Razprodaja se zaključi 17. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime