Epic Games podarja igro Dying Light Enhanced Edition

Ena najboljših zombie izkušenj je pravkar postala popolnoma brezplačna. Založnik Epic Games je pri tradicionalnem darovanju tedenskih iger, za katere vam ni treba odšteti niti centa, tokrat na meni postavil igro Dying Light.

In to ne samo osnovno igro, ampak njeno Enhanced Edition različico, ki poleg glavne kampanje vsebuje tudi cel kup DLC-jev. Razvijalec Techland je namreč do razvoja nadaljevanja izvirnik pridno dograjeval in mu dodajal vsebino, ta pa vsebuje tudi večji dodatek The Following, ki vašega glavnega junaka preseli na ločeno mapo, tam pa se je treba okoli prevažati s posebnim štirikolesnikom, ki ga lahko celo nadgrajujete. Bodite pozorni, da se v igranje dodatka ne morete spraviti kar takoj, saj boste morali najprej preigrati osnovno kampanjo, saj bo drugače Crane za izzive v The Followingu preprosto prešibek.

Prvi Dying Light je v bistvu duhovno nadaljevanje igre Dead Island, saj se je med razvojem tiste igre razvijalec Techland naučil vseh svojih trikov, katere je nato lahko prenesel v izdelavo nove franšize pod drugim založnikom. Preigravanja se boste lotili v prvoosebni perspektivi in pred vami se bo odprlo ogromno mesto Harran, ki ga te dni poseljujejo predvsem nemrtvi, vi pa se jim boste izmikali preko naprednih “parkour” potez, zraven pa z njimi še poračunali preko orožij, ki jih boste lahko skovačili sami. Igro dopolnjuje še zabaven večigralski način, tu pa je tudi možnost preigravanja kampanje s še enim igralcem. Vaša kopija vas čaka tule, zraven pa si poglejte še nekaj DLC-jev, ki jih lahko prav tako dobite brezplačno ali pa hudo znižani ceni.

Poleg Dying Lighta je brezplačna postala tudi igra shapez. Gre v bistvu za graditeljski naslov, njegov namen pa je grajenje učinkovite proizvodnje linije, ki nato lahko izvrže razne geometrijske oblike. Vaša kopija vas čaka tule.

Obe igri sta brezplačni do 13. aprila, nakar na spored prideta večigralska srednjeveška sabljačina Mordhau, ki je hkrati tudi plod slovenskih rok in Second Extinction, kjer se boste družno borili proti dinozavrom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime