Tale napredna vodna puška se polni na USB-C in ima domet do 15 m

Podjetje Spyra je mnenja, da je trg vodnih pištol potreben temeljite prenove, če ne že revolucije in za te namene so leta 2018 iztržili uspešno Kickstarter kampanjo za novo vodno pištolo SpyraOne, ki je v bistvu že takrat izgledala bolj kot vodna ostrostrelka in ne pištola.

Pet let kasneje je SpyraOne že zastarel produkt, saj je podjetje nedavno najavilo prenovljeno izdajo SpyraThree, ta pa pod še vedno plastičnim ohišjem skriva cel kup naprednosti, ki so zanimive že glede na svoje tehnikalije, četudi vam je takšna vodna zabava povsem odveč.

SpyraThree tehta dobra dva kilograma, v dolžino meri 68 centimetrov in dejansko vsebuje baterijo, za katero bi si človek mislil, da je ni ravno pametno postavljati zraven vode. Vodna puška se polni preko vhoda USB-C in polnjenje je praktično instantno, eno polnjenje pa vam zadostuje za 100 repetiranj 22 izstreljenih vodnih curkov, kjer bo vsak od njih izpljunil 30 mililitrov vode. Tako kot vsako vodno puško je treba tudi SpyraThree repetirati, to pa naredimo tako, da puško enostavno potopimo v vodo in že je pripravljena za 22 novih žrtev.

Curki so močni, a ne bolijo, domet enega pa lahko znaša do 10 metrov, na voljo pa je posebna funkcija streljanja “PowerShot”, ki vodni curek pošlje tudi do 15 metrov oddaljene tarče. Ne samo to: puška celo vsebuje digitalni zaslon, na njem pa lahko preberemo stanje baterije in koliko zaloge curkov nam je še ostalo.

Zadeva je videti resnično zabavno, a vam cena da vedeti, da je namenjena res samo največjim navdušencem nad vodnimi športi. SpyraThree zase namreč zahteva 169 €, na voljo je v treh barvah, poštnina pa je brezplačna tudi za Slovenijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime