Stranger Things gre v animirane vode

Če ste morda mislili, da se bo serija Stranger Things s svojo 5. sezono tudi za vedno poslovila od nas, potem brez razloga živite v strahu. Glavna serija gre resda v pokoj, a Netflix se zaveda, da je to ena njihovih redkih res velikih uspešnic, ki še vedno z vsakim delom na kavč posede ogromno riti gledalcev.

Zato je pretočni gigant včeraj najavil prihajajočo risano serijo, ki jo bo delal studio Flying Bark Productions, pod vlogo izvršnega producenta pa se bo podpisal Eric Robles. Pri izdelavi bosta sodelovala tudi Matt in Russ Duffer, ki sta tudi glavna možakarja pri oblikovanju glavne serije, tule pa bosta služila kot izvršna producenta preko studia Upside Down Pictures.

Kakšnih res obsežnih informacij glede projekta še nismo dobili, a bržkone ni za pričakovati neke res odrasle zadeve. Brata Duffer sta namreč novo serijo primerjala s sobotnimi risankami, ki sta jih gledala med svojim odraščanjem. Sem notri lahko uvrstimo risanke kot so Scooby-Doo in Kremenčkovi, ki sta bili sicer zabavni, vendar pa so namenjene mlajši publiki, ki ne želi ravno gledati nasilja in srhljivih stvorov iz nočnih mor.

Napovedniki in datumi izidov so zaenkrat predaleč, da bi jih lahko kdo konkretno zakoličil. Tudi glavna serija Stranger Things še nima okna izida za svojo zadnjo, 5. sezono, čeprav se zaenkrat ugiba, da naj bi izšla enkrat poleti 2024, risana serija pa bo verjetno izšla še za tem. V kartah je tudi še ena ločena serija, ki bo vsebovala prave igralce, a za njo ne bosta stala brata Duffer, ki bi rada štafetno palico ustvarjanja Stranger Things vsebine predala nekomu drugemu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime