Discord dvignil mejo velikosti poslanih datotek iz 8 MB na 25 MB

Delo s priljubljenim čvekalnim programom Discord je končno postalo lažje, saj se je osebje končno odločilo dvigniti mejo velikosti poslanih datotek iz ubogih 8 MB na veliko bolj ugodnih 25 MB. Discord je spremembo najavil preko Twitterja in pri našem testiranju je zadeva že uveljavljena, tako da lahko zdaj kakšnemu svojemu prijatelju končno pošljete kakšen kratek video, ki zaradi prejšnje velikosti ni v ločljivosti 320p.

Omejitev na 8 MB je bila tako nadležna, da so se na spletu rodile spletne strani, ki so bile namensko ustvarjene samo zato, da je lahko uporabnik na preprost način poslal kakšno datoteko, ki je presegala zakoličene meje. Ena takšnih je denimo 8mb.video, ki vsak krajši video poskuša stisniti v ločljivost, ki bi bila manjša od 8 MB in bi bila tako primerna za direktno pošiljanje med uporabniki. Ta spletna stran bo zdaj verjetno začela razmišljati o spremembi imena na 25mb.video in tudi ta bi bila hudo koristna, saj nova meja ni spet taka, da bi lahko naokoli pošiljal HD posnetke.

Izkušnjo Discorda si lahko dodatno izboljšate, če ste pripravljeni za to odpreti denarnico. Uporabniki Nitro Basica lahko za 2,99 € mesečno pošiljate datoteke velikosti do 50 MB, tisti, ki pa ste pripravljeni plačati za polno Nitro naročnino, ki stane 9,99 € mesečno, pa boste lahko nalagali do 500 MB, zraven pa še uživali v gledanju ali ponujanju 4K pretočne vsebine.

Tisti bolj iznajdljivi in bolj suhih žepov se za nalaganje videoposnetkov poslužite tudi spletne strani Streamable. Ta omogoča nalaganje datotek do velikosti 200 MB, čar njenega delovanja pa je dejstvo, da se vam ni treba ukvarjati z ustvarjanjem računa ali kakšno verifikacijo – posnetek preprosto naložite in nato delite povezavo čvekalnemu kompanjonu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime