8. sezona Netflixove serije Big Mouth bo hkrati tudi zadnja

Animirana serija Big Mouth sicer spremlja življenja osnovnošolcev, a tematika mešanja komedije z resnimi podtoni je namenjena starejšemu občinstvu. Netflix ima rad takšne stvari, saj je na podoben način gledalcem predstavil risano serijo BoJack Horseman, ki je med svojim obratovanjem doživela 6 sezon, Big Mouth pa se lahko pohvali s še večjim dosežkom, saj bo letos prejel svojo 7. sezono, v 2024 pa še 8. sezono.

S tem bo Big Mouth postala najdlje trajajoča animirana serije tega pretočnega servisa, ki je znan po temu, da zelo nerad serijam podari več kot nekje 5 sezon, nekatere pa ugasne že po prvem poglavju, če ta pred televizorje ne posadi dovolj riti. Big Mouth je bil očitno pri temu uspešen, a tudi takšne gledane zadeve imajo očitno svoj rok trajanja. Ustvarjalec serije Nick Kroll je za spletno stran Deadline potrdil, da bo 8. sezona, ki jo bomo gledali enkrat naslednje leto, hkrati tudi zadnja.

Big Mouth sledi zasedbi osnovnošolcev, ki jih poleg domače naloge mučijo tudi vzhajajoča pubertetniška čustva, ob strani pa jim stojijo luštkane zveri, imenovane Hormone Monsters. Vse to je dobra podlaga za celo serijo komičnih zapletov, šale pa so take, da niso ravno namenjene osnovnošolcem, ampak bolj tistim, ki imajo za sabo že nekaj kilometrine.

Big Mouth je izrodil ločeno serijo Human Resources, ta pa se je osredotočila na življenja hormonskih pošasti, ki so za pomoč ljudem morale vsak dan obiskovati pisarne. Ta serija očitno ni dobila takšne noge, kot si jih je Netflix zaželel, tako da bo njena 2. sezona hkrati tudi zadnja, zgodba te pa se bo prepletla z zadnjima sezonama Big Moutha.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime