Tale ogromen mod za Tiny Tina’s Wonderlands popolnoma prenovi igro

Preigravanje igre Tiny Tina’s Wonderlands nas je pustilo s pozitivnimi vtisi, čeprav nas je razvijalec Gearbox nato nekoliko razočaral s podporo igre po njenem izidu. Naslov je bil namreč prodan skupaj s sezonsko prepustnico, a vsebina te je bila dokaj revna in ni dostavila neke res omembe vredne vsebine.

Zato so na oder stopili modderji in sami poskrbeli za prenovo igre. Specifično govorimo tukaj o modu Wonderlands Redux, ki praktično popolnoma prenovi originalno kampanjo, jo na novo uravnoteži, doda cel kup novih zakladov in prenovi veščine vsakega igralnega razreda.

Originalna zgodba glede izmišljene fantazijske dežele, ki jo v slogu D&D-ja nadzoruje nora Tiny Tina je še vedno tukaj, Redux pa doda še eno stransko štorijo, kjer moramo pomagati legendarni morilki Atheni, ta pa mora pobiti cel kup “Legacy” tarč, ki s sabo prinesejo bogate nagrade.

Poleg dodatne vsebine se je pošteno spremenil tudi sistem igranja, saj mod omogoči nove igralne veščine za vse like. Najbolj pomemben je zagotovo dvojni skok, ki vam omogoča doseganje vertikalnih površin, ki so poprej ostale izven našega dosega, zadevo pa lahko izkoristimo tudi sredi boja. Temu se pridružuje še opcija hitrega izmika, ki nam lahko prav tako popestri igranje, saj nam Wonderlands dostavi veliko nasprotnikov, ki nas streljajo od daleč in pri takšnih grdavžih je hiter odmik v stran vitalnega pomena.

Wonderlands Redux je bil v izdelavi mesece in je od časa izida nabral več kot 30k prenosov. Igralci so nad udejanjenimi spremembami navdušeni, kar niti ni presenetljivo, saj je ista ekipa spočela mod Borderlands 3 Redux, ki je prav tako pošteno predrugačil igro in si prislužil več kot 40k prenosov.

Za preigravanje Wonderlands Reduxa skočite na tole povezavo, seveda pa so spremembe tako velike, da boste prisiljeni v ustvarjanje povsem svežega igralnega lika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime