F1 23 prejel prvi igralni napovednik

Pripravite se na novo dozo dirkanja iz karavane Formule 1, saj je založnik EA za nas pripravil prvi igralni napovednik igre F1 23, ki jo sicer še vedno izdeluje Codemasters, a ta zdaj spada pod ameriškega gigantskega založnika, ki zaradi nabavljene licence F1 seveda ne namerava spustiti letnega novega poglavja.

F1 23 je grafično videti presneto impresivno, kar je malce presenetljivo glede na dejstvo, da bo igra poleg na PC-ju in trenutni generaciji konzol izšla tudi na sistemih PlayStation 4 in Xbox One. Codemasters se je za letošnje poglavje odločil zopet vrniti štorijalni način “Breaking Point”, ki je lani manjkal. Zgodba bo postavila Aidena Jacksona in Devon Butlerja, ki smo ga srečali kot našega nasprotnika v prejšnji igri, v isto, ambiciozno ekipo, ki se bo poskušala prebiti na prvo mesto izjemno tekmovalnega okolja Formule 1.

Codemasters pravi, da bo obnašanje bolidov tokrat še bolj realistično kot prej, saj so nadzor prilagodili glede na obnašanje resničnih dirkalnikov. Srečali boste vse licenčne dirkače in proge, med kateri bosta vključeni novi iz Las Vegasa in Katarja. Poleg sodobnih dirkališč se boste lahko zapeljali skozi nekatere legendarne proge, med katere spadajo francoska Paul Richard, kitajska Šanghaj in portugalska Portimão.

Poleg znova vključene zgodbe bo F1 23 povrnil še en pozabljen sistem in sicer rdeče zastavice, ki smo jih nazadnje videli v igri F1 2014. Poleg tega bo dodobra prenovljen sistem fizike, večigralstvo pa se bo malce zgledovalo po igri Assetto Corsa, tako da bo vsak igralec oceno, ki bo odražala njegovo varno vožnjo med spletnimi dirkami in tistimi, ki jih bo izvajal brez povezovanja na strežnike.

F1 23 s sabo prinaša kar nekaj zanimivosti, v igranju pa se bomo zabavali od 16. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime