Tale igra je videti tako dobro, da kar težko verjamemo, da gre za MMO

Včerajšnji napovednik za igro Chrono Odyssey je marsikoga pustil odprtih ust, saj je razvijalec Npixel zadevo na splet poslal brez kakšnega predhodnega pompa, prikazani video pa je nakazal fantastično grafično podobo, ki je rezultat dela v pogonu Unreal Engine 5 ter temačno podobo z navidez naprednim bojem, zaradi česar igra spominja na nekaj, kar bi prav lahko uvrstili v nabor naslovov izpod razvijalca FromSoftware, ki je znan po svojih igrah Dark Souls in Elden Ring.

Npixel je Chrono Odyssey sprva najavil leta 2020, takrat pa je bila igra delana znotraj pogona Unreal Engine 4, razvijalec pa je od takrat že tako impresivno grafično podobo samo še nadgradil. Igranje bomo izvajali iz tretjeosebne perspektive, čakajo nas različni igralni poklici, nasprotnike pa bodo sestavljali običajni, manjši sovragi in bolj fantastično oblikovane beštije tipa zmaji.

Vse skupaj je videti kot odličen RPG, a žal je treba pričakovanja igralcev politi z malce hladne vode. Chrono Odyssey bo namreč MMO, zaradi česar je marsikakšen pristaš enoigralskih RPG-jev hitro zavil z očmi. A slabih novic tule še ni konec, saj je Npixel južnokorejski razvijalec, ti pa so znani po temu, da v svoje MMO-je zelo radi zapečejo gore mikrotranskacij in se svojih P2W mehanik niti ne skrivajo, niti se jih ne sramujejo. Poleg tega je Npixel v preteklosti promoviral web3 igre, ki igralcem ponujajo nakup NFT-jev, vse našteto pa iz Chrono Odysseyja naredi zadevo, ki jo lahko upravičeno sumničavo gledamo vse do samega izida.

Kdaj se bo ta zgodil še ni znano, saj vemo samo to, da bo igra enkrat izšla za PC in konzoli PlayStation 5 ter Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime