Stalker 2 pokazal dobrih 10 sekund novega “igranja”

Po vseh teh letih razvoja je igra Stalker 2 končno prilezla do faze, da smo za njo dobili nekaj igralnih napovednikov in zdaj nam ne ostane drugega kot pa samo še čakanje na uradni datum izida. Ta zaenkrat še ne obstaja, saj je ukrajinski razvijalec GSC Game World izid zaenkrat postavil v leto 2023, o kakšnem točnem mesecu pa ne vemo še ničesar.

Povsem brez novic pa nismo ostali in tako nas je nedavno pričakal nov dražilnik za igro, ki pa v obseg traja vsega 14 sekund. To je res malo, a za igro Stalker 2 bomo veseli vsakega posnetka, pa če je ta še tako kratek… In bizaren.

Novi posnetek namreč ne pokaže drugega kot pa našega junaka, ki odpre pločevinko pijače in jo nato preko vernih animacij tudi spije, s tem pa se je očitno tudi pozdravil neke tegobe.

Vse skupaj je v bistvu promocija za novo najavljeno partnerstvo z energijska pijačo Non Stop, ki obstaja tudi v resničnem življenju. Zanimivo je tudi to, da pijačo spijemo pred stavbo, ki bo Stalker veteranom nekaj znana in to upravičeno, saj stojimo pred Yavinom – lokacijo iz prejšnjih Stalker iger, v njej pa je med nasprotniki različnih frakcij vladalo premirje, saj je bilo to nevtralno območje, kjer se je lahko vsak obiskovalec Zone vsaj malce okrepčal.

Energijska pijača Non Stop ima povezave že s prejšnjimi Stalker igrami – specifično z originalom Shadow of Chernobyl. Namreč tudi v tej igri smo lahko pili energijsko pijačo, a pločevinke te so v nekaterih vzhodnoevropskih državah tipa Belorusija in Moldavija nosile avtentično nalepko podjetja Non Stop, medtem ko smo drugod po svetu gledali v pločevinke, ki so na sebi nosile samo logotip Stalkerja.

Tokrat bomo očitno v Non Stop nalepke gledali povsod po svet in zdi se, da si je razvijalec s tem zagotovil nekaj dodatnega sponzorskega denarja, tako kot je to leta nazaj naredil Kojima, ko smo v igri Death Stranding gledali pločevinke podjetja Monster.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime