Že tako nor film Meg bo dobil še bolj odštekano nadaljevanje Meg 2: The Trench

Film The Meg iz globin si ni prislužil prav nobene nagrade in tudi njegove ocene iz strani kritikov so pomilovanja vredne. Vendar pa smo očitno ljudje naravnost nori na gromozanske morske pse, ki radi grizejo človeško meso. To je leta nazaj dokazal film Žrelo in to je leta 2018 ponovno dokazal The Meg, ki je po blagajnah celega sveta prislužil več kot 530 milijonov dolarjev. Kljub temu uspehu smo morali čakati kar 5 let na eventualno nadaljevanje Meg 2: The Trench, za katerega je režiser Ben Wheatley potreboval sedem mesecev, da je skupaj sestavil neko kohezivno zgodbo.

Ta se bo zdaj seveda spet vrtela okoli ogromnih, prehistoričnih morskih psih megalodonih, ki so živeli še v času dinozavrov in prvi napovednik nam lepo pokaže, da so bili že takrat strah in trepet celega sveta. Beštija v enem kadru skoči iz morja in pohopsa kar tiranozavra, nakar se dogajanje spet preseli v sodobni svet, kjer nedolžni turisti niti približno ne vedo, kakšna nevarnost jim preti.

Za razliko od prvenca bomo v nadaljevanju namesto enega gledali v vsaj tri ogromne morske pse, očitno pa jim bodo družbo delale še nekatere druge pošasti Marianskega jarka, saj se v enem trenutku iz vode dvignejo lovke in turiste razmečejo na vse strani.

Rešitev človeštva bo spet lahko prišla samo iz ene smeri: ekipe znanstvenikov, ki se je z megalodonom spopadla že v prvem delu. Spet jih bo vodil Jonas Taylor, ki ga bo zaigral Jason Statham in film se bo spet očitno jemal samo na pol resno. Dokaz tega je denimo srečanje Jonasa z megalodonom, ki ga pogumni znanstvenik ustavi s svojim škornjem, čeprav smo malce prej gledali spopad gromozanskega morskega psa s tiranozavrom in slednji ni imel najmanjše možnosti za preživetje, a je hkrati res, da ni imel obutih škornjev.

Meg 2: The Trench v kina prihaja 4. avgusta, moč pa si ga bo ogledati tudi v 3D obliki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime