Ne morem nehati gledati igričarskega videospota, ki ga je posnel Jack Black

Za igralca Jacka Blacka ste do sedaj zagotovo že slišali. Debelušni možakar se je sprva proslavil z nastopi v nekaterih zdaj že legendarnih komedijah kot so Šola rocka in Tropic Thunder, tip pa je tudi hudo talentiran pevec, kar je dokazal z raznimi skeči, nato pa je skočil v partnerstvo s še enim pevcem in igralcem Kylom Gasom in skupaj sta ustanovila duo Tenacious D, ki je bil podlaga za čisto pravi film Tenacious D and the Pick of Destiny, ki je leta 2006 dobil kultni status.

Jack pa je tudi velik oboževalec igričarstva in v tej industriji plodno sodeluje. Leta 2009 je denimo v partnerstvom z razvijalcem Double Fine izdal igro Brütal Legend, nakar se je pojavil tudi v igri Psychonauts 2, ki jo je prav tako razvil Double Fine. Nakar je skočil še v delanje igričarskih posnetkov in na kanalu JablinskiGames lahko vidite nekaj njegovih posnetkov, ki bi sicer lahko bili bolj pogosti, a so dobro producirani, zaradi česar ima kanal skoraj 5 milijonov naročnikov.

Jack Black nas je včeraj presenetil z novo produkcijo, ki je morda najbolj kakovostna do sedaj. Na splet je namreč prispel novi videospot Video Games, pod njega pa sta se podpisala tako Jack Black kot tudi Kyle Gass.

Premisa videospota je dejstvo, da Jack Black ne igra več videoigre, nakar začne delati izjeme in imensko omeni zadeve, kot so Fallout 4 in Red Dead Redemption 2, nakar se pojavi še v vlogah iger Zelda, Minecraft, Street Fighter, Sonic the Hedgehog, Team Fortress 2, Mega Man in na koncu še Super Mario Bros. In da, v zadnjih kadrih predelani Mario namesto gobice zraste zaradi penisa.

Animacija je res vrhunska in za njo je poskrbel Oneyplays, medtem ko sta videospot režirala Adam Paloian in Chris “Oney” O’Neill. Pesem je res nalezljiva za poslušanje in si je v samo nekaj urah prislužila milijon in pol ogledov, tako da bo ta številka zrasla še visoko navzgor.

To ni edina slavna pesem, ki jo je v zadnjih mesecih ustvaril Jack Black. Svoj glas je posodil tudi v animiranem filmu Brata Super Mario, v njem pa je odigral Bowserja, za film pa je posnel tudi pesem Peaches, ki je celo splezala na ameriško lestvico Billboard Hot 100 in se tam ustalila na 83. mestu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime