Nocoj starta še zadnji test igre Diablo 4, ki bo odprt za vse

Igra Diablo 4 je bila včasih samo predmet govoric, zdaj pa smo prišli od prvega napovednika in kratkih igralnih posnetkov do samega datuma izida, ki samo še nekaj pičlih tednov stran. Za razliko od prejšnjih Diablo iger bo četrti del močno bolj odvisen od internetnega povezovanja in druženja z drugimi igralci, zaradi česar je moral razvijalec Blizzard poskrbeti za močnejše strežnike, zdaj pa vse navdušence nad demoni vabijo, da se udeležijo nocojšnjega testiranja strežnikov.

Ta beta preizkus se imenuje Server Slam in njegov namen je preprost: preizkusiti vzdržljivost strežnikov in se prepričati, da bodo ti vzdržali začetni naval igralcev, ki bo zagotovo nepopisen. Beta test vam bo omogočil preigravanje uvoda in celotnega prvega poglavja znotraj pokrajine Fractured Peaks, na voljo pa bodo igralni razredi Barbarian, Rogue, Sorcerer, Druid in Necromancer, vse od teh pa boste lahko pripeljali do maksimalne stopnje 20.

Poleg samotarskega igranja se boste lahko preizkusili tudi v sodelovalnem igranju. Preko spleta se bo v eno partijo lahko povezalo do štiri igralcev, na voljo pa bo tudi možnost “couch co-op”, ki omogoča dvema igralcema, da se zabavata na samo enem zaslonu.

Blizzard je od prejšnjega beta testiranja vnesel tudi nekaj večjih sprememb. Temnice bodo zdaj bolj optimizirane in bodo omogočale lažji izhod, spremenjena pa je bila tudi težavnost šefov. Ob določenih urah se boste med testiranjem lahko spravili tudi na unikatnega šefa, imenovanega “World Boss”, ta pa bo za svoj poraz zahteval uigrano ekipo, saj je tole eden najtežjih izzivov tega beta testiranja. Igralci bodo za svoj trud prejeli tudi nekaj novih nagrad v obliki novih nazivov in kozmetičnih predmetov, seveda pa se vaša stopnja lika in njegov nabrani zaklad ne bosta prenesla v polno verzijo igre.

Server Slam se začne nocoj, 12. maja ob 21.00 in se bo zaključilo ob istem času 14. maja. Testiranje bo na voljo tako na konzolah, kot tudi na PC-ju – na slednjem boste za prenos datotek in igranje morali obiskati svoj Battle.net zaganjalnik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime