The Elder Scrolls Online: Necrom nam v novem napovedniku pokaže veliko lovk

Približuje se čas za novo razširitev MMO-ja The Elder Scrolls Online, ki bo naslednje leto praznoval že 10. obletnico in je lepa tolažba za vse tiste, ki si želijo novega poglavja franšize Elder Scrolls, a glede na to, da je ta leta stran, se lahko vmes zabavamo vsaj z raznimi zgodbami, ki jih vsebuje ta fantazijska dežela Tamriela.

Novi dodatek se bo imenoval Necrom in v njem se bomo morali prvobitno ukvarjati z Daedric princi. V tej razširitvi bo med njimi največjo vlogo igral Hermaeus Mora, ki smo ga nazadnje srečali v Skyrimu, razvijalec Zenimax pa se je tako potrudil, da je tudi za ta dodatek v sodelovanje vpoklical istega glasovnega igralca.

Hermaeus ima za nas novo nalogo, saj je dobil neko vizijo in to želi zdaj preprečiti. Pri tem mu lahko pomagamo samo mi, zato nam odpre portal do njegove dimenzije Apocrypha, kjer se bomo malce pretepali s tentaklasto obarvanimi pošastmi, nakar moramo obiskati mesto v Morrowindu, ki so ga okupirale zlobne sile, ki jih sestavljajo Daedre.

Ta MMO je danes resda že malce star in to se pozna tudi po nekaterih animacijah znotraj novega napovednika, a podobo rešujejo zanimivo zasnovane in obarvane stopnje, skoraj vse pošasti pa vsebujejo neke lovke, kar da Necromu pridih grozljivk, ki jih je leta nazaj spisal pisatelj H. P. Lovecraft. V napovedniku lahko celo opazimo neko ogromno, plavajočo stvar, za katero se smatra, da je nek nov Deadric princ, a Zenimax nam njegovega imena še ni želel razkriti.

The Elder Scrolls Online: Necrom izide 5. junija za PC, na konzolah pa ga bomo igrali od 20. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime