The Walking Dead: Dead City dobil prvi daljši napovednik

Ste se že odpočili od zaključka serije Živi mrtveci, ki nas je zabavala 12 let in se je poslovila lani, s svojo 11. sezono? No, dobro, kajti tik pred premiero je 1. epizoda frišne serije The Walking Dead: Dead City, ki se bo odvila po dogodkih finala iz originala, pot pa nas bo tokrat zapeljala v ogromno mesto New York.

Dead City bo sledil dobro znanima junakoma Neganu in Maggie, ki bosta po sili razmer morala skleniti partnerstvo, saj drugače ne bosta mogla preživeti. Maggie tokrat potrebuje pomoč, saj je nekaj tolpa ugrabila njenega sina Hershela, Negan pa je eden redkih, ki si še upa stopiti med zapuščene ulice velemesta in se tam spopasti z nevarnostmi, ki ne prihajajo samo iz strani razpadajočih hodečih trupelc.

Novi napovednik nam malce bolje predstavi zgodbo, saj se bo Negan zapletel v nove težave z nekimi znanci, ki mu pa zdaj niso preveč naklonjeni. Za Negana to ni nič novega, a še bolj kot ti banditi so zanimivi zombiji, ki bodo v Dead Cityju doživeli nekaj nadgradenj. Do sedaj smo bili navajeni, da so hodeči mrtveci samo počasi se premikajoče gmote razpadajočega mesa, v novi seriji bomo naleteli na nekakšen mutantski združek rok in nog, ki ga prej nikoli nismo videli. Prav tako lahko v enem kadru vidimo nekega zombija, ki preskoči oviro, kar se navezuje na zadnjo sezono originalne serije, ki je začela kazati na evolucijo nemrtvih, saj so se ti naučili plezanja in celo uporabe nekaterih predmetov.

The Walking Dead: Dead City bo na voljo na pretočnem servisu AMC+ in navadnem kanalu AMC, prva epizoda pa bo premiero doživela 19. junija ob nekje 2.00 zjutraj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime