Serija Archer se zaključuje s svojo 14. sezono

Risana serija Archer, ki se vrti okoli druščine zabavnih in mestoma nerodnih vohunov, nas zabava vse od leta 2009, ko se je prvič rodila na kanalu FX. Po vsem tem času pa je FXX, kanal, na katerega se je serija preselila leta 2017 in si ga zdaj v bistvu lasti Disney, najavil, da bo smešnih avantur kmalu konec.

Serija bo namreč letos med avgustom in oktobrom predvajala svojo 14. sezono, ta pa bo tudi zadnja. V novi sezoni se vohun Archer in njegova agencija The Agency znajdejo na svojem, Lana pa postane šefinja, ki poskuša rešiti svet, zraven pa se mora ukvarjati še z birokratskimi zadevami, saj takšno delo ni poceni, niti ni enostavno voditi ekipo vohunov, ki se ponaša s svojimi unikatnimi osebnostmi.

Serija Archer je imela dokaj burno dogajanje. Sprva smo preprosto gledali dogajanje znotraj pisarn agencije, kreatorji pa so skozi čas poskušali dogajanje preseliti na druge lokacije, tako da se vse skupaj sploh ni več vrtelo okoli vohunskega življenja. To vsem gledalcem ni bilo ravno všeč in zadnja sezona se bo poklonila ravno njim, saj se bo zgodba, ki bo najverjetneje povedana skozi osem epizod, tako kot je bilo to v zadnjih treh sezonah, vrnila v originalni zaplet špijuniranja in zafrkavanja sodelavcev.

Serija je leta 2021 utrpela tudi hudo izgubo igralke Jessice Walters, ki se je v svojem 80. letu za vedno poslovila od nas. Jessica je v seriji igrala vlogo šefinje Malory Archer, pred smrtjo pa je vložila nekaj časa v izdelavo 12. sezone, kar so producenti izrabili za čustveno slovo njenega lika.

Zadnja sezona Archerja bo premiero doživela 30. avgusta preko prvih dveh epizod na kanalu FXX, ti pa bosta naslednji dan na voljo za pretočno predvajanje na servisu Hulu. Tega v Sloveniji nadomešča Disney+, a začuda ta pri nas Archerja ne vsebuje, saj so vse epizode trenutno na voljo preko Netflixa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime