Za slabih 20 € lahko na Steamu prevzamete celotno zbirko Mass Effect in Dragon Age iger

Razvijalec BioWare morda res ni več tako spoštovano ime, kot je bilo to 20 let nazaj, a studio še vedno živi in se nam bo poskušal zopet prikupiti preko novih delov franšiz Mass Effect in Dragon Age, do takrat pa bo preteklo še kar nekaj vode. Medtem pa se lahko spomnimo nekaj njihovih največjih uspešnic in to preko ogromne razprodaje, ki trenutno poteka na Steamu.

Ta hip si namreč lahko privoščite zbirko iger BioWare Mega Collection, ki v sebi drži čisto vse naslove izpod serije Mass Effect in Dragon Age, tako da za samo 19,73 € v svojo knjižnico prejmete sledeče:

  • Dragon Age Origins Ultimate Edition
  • Dragon Age II Ultimate Edition
  • Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition
  • Mass Effect Legendary Edition
  • Mass Effect Andromeda Deluxe Edition

Tale zbirka v polni ceni velja skoraj 190 €, tako da je znižanje za 90 % vsekakor priporočljiv nakup, saj notri najdemo nekaj res legendarnih iger, pri vsaki od teh pa dobimo tudi vse izdane DLC-je, tako da je to resnično poln paket. V zbirki sta najstarejši igri Dragon Age Origins in Dragon Age 2, a original je kljub starosti dandanes še vedno odlična izkušnja in se niti ni tako grafično postaral. Drugi del sicer ni tako kvaliteten, saj založnik EA takrat razvijalcu ni ponudil dovolj časa za razvoj, vseeno pa izkušnja prinese nekaj zanimivih likov, dodatki pa so močno bolj kvalitetni.

Dragon Age Inqusition je po drugi strani najbolj prodan naslov znotraj te franšize, čeprav meni osebno ni bil preveč všeč, saj se mi je svet zdel pust in poln ponavljajočih se opravil zaradi česar igra mestoma spominja na enoigralski MMO. Izkušnjo spet rešujejo DLC-ji, ki so veliko boljši od osnovne kampanje in jih je priporočljivo preigrati, preden med nas pride četrti del Dreadwolf.

Mass Effect Legendary Edition je po drugi strani novejši paket, ki v sebi vsebuje predelave prvih treh iger, ki so prava poslastica za navdušence nad znanstveno fantastiko. Najnovejši naslov v celi zbirki pa je žal hkrati najslabši. Mass Effect Andromeda je ob izidu igralce razočaral, a BioWare je od takrat popravil vsaj hrošče, igra pa v franšizi Mass Effect vsebuje še najbolj napredne bojevalne mehanike in raziskovanja, saj zdaj lahko dejansko skočimo.

Akcijska ponudba bo na voljo do 29. maja, a v sebi vsebuje en hakeljc, saj je na voljo samo tistim računom, ki v svoji knjižnici ne vsebuje nobenega od zgoraj naštetih naslovov. V nasprotnem primeru zadevo lahko kupite samo kot darilo, ki ga pošljete kakšnemu prijatelju ali pa svojemu sekundarnemu računu na Steamu, seveda pa lahko vsak naslov kupite tudi individualno, a boste potem na koncu odšteli malce več evrov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime