Trgovina Epic Games spet podarja igro Death Stranding in predstavlja nov program nagrad

Trgovina Epic Games je zagnala svojo večjo tradicionalno razprodajo Mega Sale in kot vedno je v ponudbo poslala tudi novo brezplačno igro, ki lepo obeleži začetek takšnih znižanj. Tokrat je ta brezplačna igra postala Death Stranding, ki pa smo jo na Epic Gamesu brezplačno enkrat že dobili in sicer se je to zgodilo decembra lani.

No, takšnemu darilu se ne bomo odrekli in morda je bil kje kdo, ki se mu je tale ponudba takrat izmuznila in bi mu prav prišla zdaj. Gre za igro iz leta 2019, ki je hitro pridobila kultni sloves, saj je na njej delal priznani razvijalec Hideo Kojima, ta pa je skupaj spravil naslov, kjer se vse vrti okoli tistega najbolj nadležnega dela RPG-jev: dostavljanja predmetov, le da to tokrat počnemo skozi post-apokaliptično okolico ZDA in da boste večino časa pri temu strmeli v rit igralca Normana Reedusa.

V zakup je treba vzeti dejstvo, da je tole osnovna igra, ki jo lahko aktivirate tule in ne nadgrajena različica Director’s Cut, ki doda lep kupček nove vsebine. Za to boste morali skočiti semle in po aktivaciji osnovne igre opraviti nakup nadgradnje, ki je v razprodaji znižan na 4,99 €.

Poleg brezplačne igre je Epic Games predstavil tudi novost v obliki novega programa zbiranja nagrad. Tako boste za vsak nakup znotraj trgovine dobili 5 % denarja nazaj, ta znesek pa boste nato lahko uporabili za svoj naslednji nakup. Procente boste dobili dva tedna po verificiranem nakupu in se med sabo seštevajo, tako da boste ob pridnem zapravljanju sčasoma prišli do točke, ko boste lahko “zastonj” dobili igro, ki znaša polnih 60 €. Procente boste dobivali tudi če opravite nakupe znotraj Epicovih lastnih iger kot je denimo Fortnite, kar pomeni, da jih nato lahko izkoristite za nakup V-Bucksov.

Poleg vsega zgoraj naštetega je tule seveda še razprodaja in znižanih je kar nekaj naslovov. Tako kot vedno boste ob vsaki kupljeni igri, ki je vredna vsaj 14,99 € dobili kupon, ki zadevo zniža za še dodatnih 25 %. Far Cry 6 tako lahko denimo izmaknete za vsega dobrih 10 €, na ta način pa lahko izmaknete tudi igre Red Dead Redemption 2, Horizon Zero Dawn in Assassin’s Creed Valhalla.

Death Stranding bo brezplačen do 25. maja, nakar ga bo nadomestila nova skrivnostna igra, ki bo zagotovo spet nekaj večjega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime