Zaradi novega TikTok trenda najstniki brez dovoljenja vstopajo v naključne hiše in stanovanja

Na spletu je v zadnjih dneh postal popularen primer TikTokerja z imenom Mizzy, čigar pravo ime je Bacari Ogarro. Tip je namreč spočel nov popularen trend na TikToku, imenovan “Walking into random houses” in ta je točno to, kar ste iz naslova tudi predvidevali.

Premisa izziva je v tem, da vstopiš v dom popolnega neznanca, se okoli malce razgledaš, se morda tudi usedeš na kakšen kavč in nato miroljubno zapustiš dom. Mizzy je storil ravno to pri nekem domu v Londonu, kjer je elegantno zaobšel lastnico hiše na vrtu in s svojo družbo nato vstopil skozi odprta vrata, ženska pa se je nato začela dreti na njim in na vsiljivca opozorila svojega moža. Ta je nato družbo dočakal in jih hitro začel poditi in zraven opozarjati, da ima v hiši svoje otroke, a Mizzy se ni uspel splašiti in se je najprej malce usedel na kavč in šele nato stopil ven iz hiše.

Poteza ali bolje rečeno izziv je privlekel pozornost interneta in tudi drugih družabnih omrežij. TikTok mu je račun ukinil, nakar sta isto storila še Instagram in YouTube, čeprav Mizzy pravi, da na teh kanalih ni objavljal vsebine, ki bi kršila pravila.

V intervjuju za spletno stran Daily Star je Mizzy povedal, da ga izguba TikToka ne moti preveč, saj je bil iz platforme odstranjen že večkrat, a da ga preseneča ukinitev profilov na YouTubu in Instagramu. Oggaro ima namreč bogato zgodovino delanja vprašljivih in spornih posnetkov, saj se je med drugim snemal, ko je sredi knjižnice uničeval knjige, v enem posnetku pa je celo pristopil do stare gospe na klopci, jih pohvalil psa, nakar je tega zagrabil in z njim zbežal in jo s tem na smrt preplašil. Kraja psa je šla na račun izziva iz strani prijatelja, a je k sreči nato štirinožca vrnil, Oggaro pa pravi, da se je gospa nato tudi usedla z njim in z njim malce pokramljala.

O incidentu glede nedovoljenega vstopa v hišo je bila kasneje obveščena tudi policija, a ta ne more ravno narediti veliko, saj skupina ni vlomila v hišo, komu grozila ali pa povzročila materialne škode, tako da Mizzy ne bo dobil niti kakšne denarne kazni. Situacija bi bila seveda drugačna v ZDA, kjer bi ob takšnem vstopu v hišo policija ravnala drugače, če ne bi že lastnik z vsiljivcem sam poračunal preko kakšnega strelnega orožja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime