Popularen srbski YouTuber naredil samomor

Iz Beograda prihajajo tragične novice glede smrti popularnega YouTuberja Mirka Rašića, ki je po zadnjih informacijah naredil samomor in to preko obešanja. Njegovo truplo je našel prijatelj sredi hale, za kakšno oživljanje pa je bilo takrat že prepozno.

Novica o smrti je šokirala balkanski YouTube svet, saj je Mirko, star samo 33 let, v svojih videoposnetkih vedno kazal optimizem in zaradi njegove pozitivne naravnanosti in znanja glede avtomobilov si je na YouTubu nabral več kot 143k naročnikov, posnetki pa so redno nabrali po več sto tisoč ogledov.

Z avtomobili se je ukvarjal vse od svojega 9. leta, ko je očetu pomagal v delavnici, kasneje pa je tudi sam postal avtomehanik – zaradi tega se ga je prejel tudi vzdevek “Neovlašćeni serviser”. Preko svojega kanala in videov se je želel znebiti stereotipa, da so mehaniki umazanci, ki želijo stranke samo prevarati, ampak da so to lahko v bistvu ljudje, ki nosijo veliko znanja in vam znajo s pametnimi nasveti ne samo svetovati pri izbiri novega štirikolesnika, ampak tudi podati kakšen pamet nasvet glede vzdrževanja.

Njegov zadnji video je bil na YouTube naložen samo tri dni nazaj in gledalci so se začeli spraševati, če se morda v njem ne nahajajo namigi na njegovo prerano smrt. Zadnji video vsebuje nekaj čudnih momentov: na začetku lahko vidimo skeč, nakar Mirko reče, da človek nikoli nima miru, saj te ljudje neprestano kličejo in od tebe zahtevajo denar, a ti jim ga ne daš, saj potem ne bi imel denarja zase. Kasneje v videu doda, da bi morda svoj nasmeh zamenjal za boljše življenje. Nekateri so celo opazili poškodbo na glavi, zaradi česar se je razvila teorija, da je imel morda probleme z dolgovi, a seveda so to samo nepreverjene govorice in divje teorije, ki se prikažejo pri vsakem samomoru slavne osebe.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime