Space Marine 2 pokazal nov in presneto krvav igralni napovednik

Originalni Warhammer 40k: Space Marine je danes star že 12 let in čeprav je bila igra ob svojem izidu presenetljivo dobro sprejeta, je po desetih letih kakšno upanje glede nadaljevanja dokončno splavalo po vodi. Vendar pa se je založnik Focus Entertainment vseeno odločil, da glavni junak Titus, pripadnik armije vesoljskih marincev, še ne bo šel v pokoj.

Prvi napovednik glede drugega dela Space Marine 2 smo dobili decembra lani, a zraven smo dobili samo kinematografični napovednik, medtem ko je razvijalec Saber Interactive na poseben dogodku Warhammer Skulls, ki je bil namenjen napovedi vseh večjih iger znotraj franšize Warhammer, pokazal tudi nekaj utrinkov igranja.

In to bo zopet presneto krvavo. Že original se ni sramoval svoje brutalnega obračunavanja z Orki, vendar pa sta za današnji čas grafika in animacije že malce zastarele. Space Marine 2 bo po drugi strani vseboval novodobno podobo in ta je videti naravnost slastna. Odlično niso videti samo teksture, osvetlitev in animacije, ampak tudi masivnost samih stopenj, kjer vas bodo v rojih napadala bitja Tyranid, mi pa jih bomo kurili, streljali in sekali na vse možne načine.

Space Marine 2 izide enkrat letos na PC-ju in konzolah PlayStation 5 ter Xbox Series X. Titus pa ne bo nastopal samo v digitalni obliki, saj prihaja tudi namizna igra Space Marine The Board Game. Tudi za to smo dobili kratek dražilnik v katerem lahko vidimo nekaj kvalitetno poustvarjenih figuric, žal pa še ničesar ne vemo, kdaj in za koliko bo ta stvar sploh izšla – več informacij s slikami najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime