Po spletu straši viralen posnetek najstnika, ki je iz ladje skočil v morje, nakar se je za njim izgubila vsaka sled

Na spletu se je pojavil posnetek 18-letnega Camerona Robbinsa, ki je zaradi svoje nravi postal instantno viralen in je samo na Twitterju zabeležil več kot 30 milijonov ogledov, pa čeprav je bil objavljen šele včeraj. Video sicer ne pokaže nobene krvi, a glede na dejstvo, da so tole zelo verjetno zadnji kadri še živečega Camerona, je gledanje hudo neprijetno.

Cameron Robbins je samo nekaj dni nazaj zaključil srednjo šolo, nakar se je s sošolci odpravil na križarjenje blizu otoka Athol. Ni dvoma, da je na ladji kmalu nastala prava fešta, kjer je kdo spil kakšen kozarček alkohola, sredi nočne plovbe pa je nekdo Cameronu postavil izziv, da naj skoči v morje in okoli malce zaplava.

Najstniška neumnost in dodatek alkohola sta pri Cameronu sprožila željo po temu, da se pred sošolci dokaže, zato je skočil preko palube v morje, s tem pa si je naložil smrtno obsodbo.

Ladja je namreč takrat bila sredi aktivne plovbe in očitno ni nikomur padlo na pamet, da se takšno večje plovilo ne more kar instantno zaustaviti kot avto sredi ceste, ampak za zaustavljanje potrebuje nekaj sto metrov. To dejstvo je hitro postalo jasno tudi vsem navzočim in tudi Cameron je verjetno v nekaj sekundah spoznal svojo kruto napako. Na posnetku ga vidimo malce plavati in nekdo mu je pred tem celo vrgel rešilni obroč, vendar pa je bil ta predaleč, Cameron pa je nato izginil v temo, s tem pa se je na ladji smejanje hitro obrnilo v paniko.

Ladja se je kasneje sicer ustavila in ga iskala, a brez uspeha, nakar se je aktivirala tudi ameriška obalna straža, a tudi ta pri večdnevnem iskanju ni našla ničesar. Iskanje je bilo zdaj preklicano, kar pomeni, da je Cameron zdaj za njih domnevno mrtev.

Zadeva je naravnost srhljiva, še posebej če si v mislih predstavljamo Cameronove zadnje trenutke, ko začne luč ladje izginjati v temi, ti pa obstaneš sam sredi ocena, vpliv alkohola pa izginja in v telesu začne vladati panika. Spletni detektivi so na posnetku videli plavut morskega psa, a video je bolj slabe ločljivosti in tista plavut je bila najbrž samo val, resnice glede Camerona bržkone ne bomo nikoli izvedeli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime