Film Expend4bles bo v akcijo pripeljal 50 Centa in Megan Fox

Franšize Expendables ne spremljam nekje od prvega dela dalje, zato sem bil kar pošteno presenečen, ko sem pri gledanju napovednika za film Expend4bles prišel do spoznanja, da je Sylvester Stallone do sedaj spočel že trojico teh filmov in se zdaj vrača še s četrtim delom.

Expend4bles se vrača po skoraj 10-letnem dopustu, saj smo tretji del, ki zaradi nekega razloga ni bil imenovan 3xpendables, gledali leta 2014. Stallone je bil že takrat star, danes pa jih šteje že 76, vendar pa ga to ne bo preprečilo pri pljuvanju frajerskih enovrstičnic in uprizarjanju dobro koordiniranih pretepov.

O zgodbi ni vredno preveč zgubljati besed, saj je tole franšiza, ki sloni na akcijskih prizorih in obujanju spominov na filmske igralce, ki so nas s svojimi akcijskimi filmi zabavali sredi devetdesetih in še prej. Zasedba plačancev se bo tako v novem filmu ukvarjala z zlobneži, ki želijo sprožiti jedrsko orožje, Stallone in kompanija pa jim bo to poskušala preprečiti.

Tokratna vrsta herojev je malce bolj ubožna kot prej, saj v napovedniku ne vidimo Willisa, Schwarzeneggerja in Norrisa, a nekateri stari znani obrazi se vračajo v podobi Stathama in Lundgrena. Prisotna pa bosta tudi dva novinca, saj bosta pred kamere stopila raper Curtis “50 Cent” Jackson in vedno prelestna Megan Fox. Slednja nam v uvodnih kadrih pokaže svojo gibčnost in videti je, da bo tule nekakšna različica femme fatale, ki bo ostalim članom ekipe kravžljala živce, a brez nje naloge ne bo moč opraviti.

Expend4bles nas bo v kinih zabaval od 22. septembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime