Serija Star Wars: Ahsoka prejela nov dražilnik

Disney za nas pospešeno pripravlja novo serijo, ki bo vsaj malce zapolnila praznino znotraj franšize Vojne zvezd. Ta trenutno živi samo zaradi televizijskih izdelkov, saj na filmskem področju Disney nikakor ne more skupaj spraviti ekipe oziroma na mesto režiserja posaditi nekoga, ki bi imel dejansko vizijo popeljati Star Wars nekam, kjer nam ne bi bilo treba zopet gledati Skywalkerja in ostarelih herojev.

Star Wars: Ahsoka je nova serija, na kateri trenutno dela Dave Filoni, datum premiere prve epizode pa se hitro približuje, zato je napočil čas za novi dražilnik, ki obljublja veliko akcije, streljanja z laserji in mečevanje z žaromeči.

Dogajanje se bo vrtelo okoli glavne junakinje Ahsoke, ki jo bo tule zopet odigrala Rosario Dawson, ki je to vlogo že ekranizirala v seriji The Mandalorian. A Ahsoka ni rojstva doživela tam, ampak v risani seriji Rebels, kjer ji je družbo delala pisana zasedba prijateljev, večina teh pa se bo vrnila tudi v tem novem poglavju. Med njimi se bo znašel tudi igralec Lars Mikkelsen, ki je v risanki zvočno upodobil Thrawna in je eden od redkih igralcev, ki bo svojo risano vlogo preselil tudi v resnični svet.

Pričakujete lahko veliko povezav s serijama Rebels in Manalorianom, kar je nekako logično, saj Disney želi tudi v okolico Star Wars preseliti prepletanje zgodb iz vesolja Marvel. Vendar pa bo Ahsoka vseeno malce drugačna od Mandaloriana, saj bomo tule dejansko videli malce več pretepanja med Jediji in Sithi, tako da se lahko veselimo plesa živobarvnih sabelj.

Star Wars: Ahsoka bo premiero doživela 23. avgusta, seveda pa jo bomo lahko gledali samo preko pretočnega servisa Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime