Final Fantasy 7 Rebirth končno pokazal igralni napovednik

Predelava igre Final Fantasy 7 je tako velika, da je bila razdeljena na različne sklope, ki bodo izšli leta narazen. Prvi del predelave je tako izšel leta 2020, drugi del, imenovan Rebirth, pa je šele včeraj dobil svoj tisti prvi igralni napovednik in bo tako za svojo izdelavo potreboval kar štiri leta – to je čas, ki je navadno namenjen produkciji kompletne AAA igre.

Rebirth bo bolj ali manj sledil stopinjam predhodnika, kar je lepo nakazal tudi včerajšnji napovednik. Naša druščina junakov, ki ji bo še vedno poveljeval Cloud, bo tokrat prvič stopila izza zidov Midgarja in se šla poditi skozi malce bolj odprte stopnje, ki bodo po obilnosti tudi večje. Ravno zaradi tega se bomo lahko usedli na živali chocobos, med raziskovanjem okolice pa bodo naši spremljevalci čebljali in se ukvarjali z uganko glede tega, kje je Cloud sploh bil zadnjih pet let.

Štorija igre Final Fantasy 7 je obsežna, podrobna in dolga, zato bo Rebirth šele drugi del celotne predelave, ki jo bo nato nasledil še tretji del. Ob tem je treba upoštevati tudi ločene naslove, ki sledijo zgodbam nekaterih drugih oseb: tu je denimo Crisis Core: Final Fantasy 7, ki je že dobil svojo lastno predelavo, začela pa se je tudi beta za mobilno igro Final Fantasy 7 Ever Crisis, ki jo bomo igrali na iOS in Android operacijskih sistemih.

Final Fantasy 7 Rebirth je bil sprva načrtovan za letos, a založnik Square Enix je včeraj najavil, da bo igra izšla v začetku 2024. Na voljo bo samo za konzolo PlayStation 5 in bo naravnost titanska, saj bo zasedla kar dva Blu Ray ploščka, kar pomeni, da bo na disku odgriznila med 100 in 200 GB prostora.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime