Ubisoft pokazal svojo Star Wars igro v odprtem svetu

Prihodnost francoskega založnika Ubisofta sicer tiči v franšizi Assassin’s Creed, a vsake toliko razvijejo tudi kakšen originalen naslov. Francozi bodo tako preko igre Star Wars Outlaws prvič skočili v štorijalno vesolje Vojne zvezd, to partnerstvo pa bo spočelo tudi prvi Star Wars naslov, ki se bo dogajal v resnično odprtem in nelinearnem svetu.

Ubisoft je za Microsofotvo konferenco pripravil zgolj kinematografični napovednik, a ta je bil dovolj zgovoren, saj nam predstavi glavno junakinjo Kay Vess in njenega majhnega a hudo srčkanega živalskega spremljevalca Nixa, parček pa se spravi opraviti enega večjih ropov galaksije. Kay bo za te namene uporabila svojo ladjo, ki bo očitno vsebovala tudi nekatere druge kompanjone, med katerimi se bo znašel vsaj en robot na dveh nogah.

Čaka nas veliko akcije, ki jo bomo spremljali peš ali pa sredi vesoljskih bitk. Grafično in animacijsko je tole vsekakor videti kot AAA naslov, ki je podprt tudi z dobro uglašenimi glasovnimi igralci in res bo zanimivo videti, če lahko dobimo kvalitetno Vojnozvezdno avanturo, kjer bomo lahko opravljali glavne in stranske naloge ter tako zaživeli v odprtem svetu, ki bo omogočal cel kup raziskovanja.

Za razvoj skrbi razvijalec Massive Entertainment, ki ima vsekakor izkušnje pripeljati tak naslov do uspešnega zaključka, saj je v preteklosti razvil igre kot so Far Cry 3 ter dvojec večigralskih streljačin The Division 1 in 2. Da se le ne bodo ujeli v preveliko ponavljanje, kar je navadno večja rana Ubisoftovih iger.

Založnik je obljubil, da bo pokazal tudi nekaj igranja, a le na svoji konferenci Ubisoft Forward, ki se bo odvila danes, 12. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime