Like A Dragon: Infinite Wealth dobil prvi napovednik

Japonski razvijalec Ryu Ga Gotoku Studio je Microsofotovo konferenco Xbox Games Showcase izkoristil za uradno napoved že osmega poglavja serije Like a Dragon, ki se je včasih imenovala Yakuza, a se je nato s sedmim delom preimenovala, saj je želel studio zapeljati še v kakšno drugo smer kot pa samo v vode japonske mafije.

Osmi del se bo tako imenoval Like a Dragon: Inifinite Wealth in bo s sabo prinesel kar nekaj sprememb. Založnik SEGA je sicer že z izidom prejšnjega dela napovedal pošteno spremembo poteka bitk, ki se naj bi v franšizi Like a Dragon odvijala v poteznem načinu, medtem ko bo serije Judgment še vedno ohranila akcijski realnočasovni boj. Od takrat so se stvari malce zakomplicirale in trenutno niti ni jasno, ali bo Judgment še dobival nove dele in če ta obljuba glede poteznega boja velja tudi za Infinite Wealth.

Je pa prvi napovednik za aktualno poglavje razkril nekaj drugega: v glavno vlogo se bo vrnil junak Ichiban, ki ga je zaradi nekega razloga naplavilo na neznano obalo povsem nagega, tam pa s svojim mednožnim pitonom povsem zmede obiskovalce plaže, ki govorijo z ameriškimi glasovi. Glede na to, da Ichiban v napovedniku govori japonsko lahko sklepamo, da se bo serija Like a Dragon prvič preselila iz japonskih ulic v neko ameriško mesto, kar je morda največja sprememba v zgodovini te serije.

Kasuga Ichiban pa ne bo edini junak te igre, saj mu bo družbo delal tudi Kazuma Kiryu, ki smo ga dodobra spoznali v prvih šestih poglavjih serije Yakuza. Kiryu bo sicer še letos prejel čisto svojo lastno igro Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, ta pa nam bo povedala njegovo zgodbo, ki se je odvila med šestim in sedmim delom.

Infinite Wealth izide šele enkrat v 2024, igrali pa ga bomo na PC-ju ter tudi konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime