Po dveh letih od zadnjega napovednika je Hellblade 2 pokazal samo novo vmesno sekvenco

Šest let že mineva odkar je takrat samostojni razvijalec Ninja Theory spočel resnično unikaten naslov Hellblade: Senua’s Sacrifice in svetu pokazal, da lahko tudi AA igre nosijo čudovito grafično podobo ter superiorno glasovno podajanje. Igra se je bavila tudi z dojemanjem psihoze, zaradi česar glavna junakinja tekom raziskovanja vikinške mitologije nikoli ne ve, ali so stvari pred njo resnične ali pa samo rezultat halucinacij.

Od izida prvega naslova je bil Ninja Theory kupljen iz strani Microsofta in brž po zaključeni kupčiji so najavili nadaljevanje Senua’s Saga: Hellblade 2. Igra je bila prvič najavljena leta 2019 in takrat smo predvidevali, da bo tole še vedno manjši naslov, ki bi moral iziti v roku nekje dveh let, a očitno namerava Ninja Theory zadevo zdaj bolj izpopolniti, saj se jim ni treba obremenjevati s financami.

Igra je leta 2021 dobila prvi igralni napovednik, ki je bil impresiven, saj se je Senua borila proti večjemu trollu, grafično pa je bila zadeva videti naravnost neverjetno. Igralci vse od takrat čakajo na potencialni izid ali pa nov prikaz igranja in čeprav se je Ninja Theory pojavil na letošnji konferenci Xbox Games Showcase, so za igro Senua’s Saga: Hellblade 2 pokazali samo eno daljšo vmesno sekvenco.

Ta je sicer grafično in zvočno impresivna, a ne moremo si kaj, da ne bi po vsem tem času pričakovali nekaj bolj konkretnega, saj v bistvu vidimo samo kakšni dve sekundi dejanskega igranja, preostali čas pa poslušamo šepetanje glasov in čeprav video traja dobre štiri minute, se začne proti koncu že vleči kot dolg ponedeljek.

Senua’s Saga: Hellblade 2 potrebuje še nekaj kodiranja zato izid pričakujemo v 2024, igra pa bo izšla samo za PC in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime