Ustvarjalci igre We Happy Few napovedali nov naslov

Razvijalec Compulsion Games je eden tistih studiev, ki znajo preko napovednika dobro zrajcati igričarsko publiko, a paziti se je treba nato končnega izdelka, ki zna biti podpovprečen. Compulsion Games se je namreč rodil leta 2009 in je zagotovo najbolj znan po svoji igri We Happy Few, ki je imela hudo originalno idejo, zaradi katere smo vsi pričakovali nekakšno različico BioShocka, nakar smo na koncu dobili samo še eno preživetveno igro, ki je bila za povrh še izjemno slabo optimizirana in ni bila nikoli zares popravljena.

Njihov novi projekt nosi ime South of Midnight in stvarca je na Microsofotovi predstavitvi Xbox Games Showcase dobila intriganten napovednik, ki je v bistvu bolj dražilnik. Preko unikatne animacije, ki je videti kot nekaj, kar bi spočel um Tima Burtona, lahko vidimo ostarelega gospoda, ki je praktično okostnjak, med igranjem kitare, nakar se mu približa temnopolto dekle, ki ga povpraša za veliko pošastjo, ta pa se nato začne dvigati izza nje in je glede na senco naravnost titanska.

Dekle, ki ji je ime Hazel in bo tudi protagonistka tega naslova, se nato obrne in začne preko unikatne magije, imenovane Weaving, pripravljati močan urok, tu pa se dražilnik tudi konča. Iz videa smo tako dobili bolj malo informacij, se je pa režiser David Sears nato malce bolj razgovoril za spletno stran Xbox Wire in za njo objasnil, da se bo igra dogajala znotraj magične različice ameriškega juga, tako da ni za pričakovati visokih blokov in stavb, ki pripadajo velemestom, ampak zapuščene kolibe ter močvirje, polno aligatorjev ter magičnih zveri.

South of Midnight ni dobil prav nobenega datuma izida, tako da potrpežljivo čakamo na vsaj prvi igralni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime