Dead Island 2 bo dobil še dva večja dodatka

Igra Dead Island 2 je bila eno lepših presenečenj leta 2023. Ne samo da je dokaj neznani razvijalec Dambuster uspel kodo te igre, ki je bila dolgo ujeta v razvijalskem peklu, pripeljati do uspešnega zaključka, zadeva je bila celo presneto zabavna za igranje in čeprav ni dostavila ničesar res novega, je vsaj deovala brez problemov, kar je za AAA naslove v te letu že pravi dosežek.

Dambuster z razvojem še ni zaključil in skupaj z razvijalcem Deep Silverjem sta pred kratkim napovedala načrt nadaljnjih izdaj vsebine. Igra je bila namreč prodajana skupaj s sezonsko prepustnico, tako da so igralci upravičeni do dodatne zabave, nekaj od te pa so prejeli že danes.

Dead Island 2 je tako prejel prvi DLC, ki se imenuje Cosplay, ta pa se odklene takrat, ko dokončamo nalogo Call The Calvary. DLC nam omogoči natikanje novih preoblek, ki jih lahko kupimo v obliki Premium Character Packov znotraj digitalne trgovine, kolekcija Till Dawn pa je brezplačna za vse igralce in za vsakega od Slayerjev prinese eno unikatno preobleko. Cosplay ne bo bistveno spremenil igralne formule, saj so te kožice namenjene tistim, ki jim je dejansko mar za izgled svojega junaka, čeprav celo igranje izvajamo iz prvoosebne perspektive in se tako nikoli zares ne vidimo.

Bolj zanimiva bosta večja dodatka, ki bosta s sabo prinesla nekaj nove zgodbe, območja in misije. Prva večja razširitev se bo imenovala Haus, ki bo spremljala zgodbo nekega milijarderja, ta pa se je dolgo pripravljal na apokalipso preko techno obarvanega kulta, ki se prav rad kopa v slapovih krvi.

Hus izide v zadnji četrtini 2023, na drugi dodatek SOLA Festival pa bo treba počakati do druge polovice 2024. Tudi ta razširitev se bo vrtela okoli množičnih, zabav in drog, preko katerih bomo lahko svet rešili v “tipičnem slogu Los Angelesa”.

Dead Island 2 je bil za Deep Silver uspešnica, saj se je v samo treh dneh od izida prodal v milijon primerkih. Tega uspeha je vesela tudi krovna firma Embracer Group, ki je nedavno napovedal množična odpuščanja, preklic iger in celo zapiranja nekaterih studiev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime