Nek čudak je prepotoval več kot 1.000 km, samo da je streamerki zažgal avto

Biti streamer je morda res sanjska služba marsikakšnega mladca ali mladenke, a ta posel vsebuje tudi svoje pasti. Generalno velja tudi tule pravilo, da bolj ko boš uspešen, več oči boš nase privlekel, med temi gledalci pa se slej ali prej najde nek čudak, ki svojega heroja časti malce preveč resno.

To je nedavno dobro spoznala tudi Twitch streamerka Kyle Carter, ki je svojemu občinstvu znana pod psevdonimom “justfoxii”. 25-letna Kyle ni največja zvezdnica Twitcha, a si je skozi igranje iger Fornite in CS: GO nabralo zdravo občinstvo zasledovalcev, ki po obsegu šteje dobrih 600.000 članov. Sredi maja pa je naletela na eno hudo neprijetno presenečenje, ki jo je v bistvu presenetilo sredi noči.

Kyle živi v zvezni državi Ohio, a je bila sredi maja ravno na dopustu, ob dveh zjutraj pa je prejela klic od prestrašene mame, ki ji je sporočila, da je nek neznanec pristopil do njenega doma in zažgal njen avto. Kyle je imela na svoj štirikolesnik usmerjene kamere in na njih se je jasno videl posnetek moškega, ki je zažgal havbo avta in nato preprosto odkorakal stran.

Požar so kasneje pogasili gasilci, spletna stran Fox19 pa se je nato dokopala do informacij, da je policija v bližini požara našla 28-letnega moškega Farhana Jamija, ki je bil nato hitro aretiran.

Razlog za požar še ni znan, a posledice njega bi bile lahko veliko hujše, saj se je ogenj začel kmalu širiti na bližnjo ograjo in bi lahko skočil tudi na hišo, v njej pa so takrat bile mama streamerke in hišni ljubljenčki. Kylee je naknadno razložila, da Farhan Jami živi v New Yorku in je samo za namene tega požara prepotoval 1.100 km, tako da se mu je morala streamerka očitno pošteno zameriti.

Fahran je trenutno v priporu in trenutno čaka na sojenje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime