Netfixov One Piece dobil prvi dražilnik

Pretočni gigant Netflix kar noče odnehati s predelavami animejev v serije, ki pred kamere postavijo igralce iz mesa in krvi. To, da so vsi ti njihovi poskusi do sedaj izpadli katastrofalno jih očitno ne moti preveč, tako da so po katastrofalnem filmu Deathnote in seriji Cowboy Bepop, ki je bila preklicana že po 1. sezoni, pripravljeni utrpeti nove kritike, saj se pripravlja izid nove serije One Piece.

Ta bo narejena po mangi in kasneje animeju, ki ju je sproduciral Eiichiro Oda, ta pa je bil vpleten tudi v izdelavo te nove serije, ki bo v glavno vlogo zopet posadila Monkey D. Luffyja, ki ga bo tle odigrali Iñaki Godoy. Monkey želi postati kralj piratov, njegova naloga pa bo odkriti legendaren zaklad One Piece, pri tem pa mu pomagala pestra posadka: bojevnik Roronoa Zoro, kuhar Sanji, navigatorka Nami in strahopetni Usopp.

Produkcijsko ekipo čaka težka naloga, saj bo morala predelati vsebino, ki vsebuje več kot 1.000 risanih epizod, v sezonsko serijo, ki bo v eni sezoni štela 10 epizod. Prvi dražilnik ni videti slab, čeprav šale izpadejo nekam plehko, a je vsaj kostumografija videti spodobno. Dvome glede kvalitete sicer dviga dejstvo, da za produkcijo skrbi Tomorrow Studios, ta pa se je podpisal tudi pod predelavo serije Cowboy Bepop.

One Piece bo svojo premiero na Netflixu doživel 31. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime