Squid Game bo postal prava resničnostna oddaja in tule je prvi dražilnik

Po huronskem uspehu korejske serije Squid Game se je Netflix hitro spravil v kovanje 2. sezone, ki pa je še vedno sredi produkcije in trenutno še nima datuma izida. Sicer dvomimo, da bo nova sezona lahko ponovila uspeh predhodnika, pa če je še tako dobra, saj je izvirna izšla sredi pandemije koronavirusa, ko smo vsi čepeli doma in samo čakali na kakšno frišno zadevo na televiziji, ki smo jo nato z užitkom pogoltnili.

Ni pa Netflix producentom naložil samo izdelavo nove sezone, ampak jim je zapovedal tudi oblikovanje nove resničnostne oddaje. Squid Game: The Challenge se bo zgledoval po temeljih tekmovanja znotraj serije, le da tule poraženci ne bodo končali kot razmazana packa krvi, potem ko bodo zgrmeli par deset metrov v prepad. Najbrž.

Tako kot v seriji bo v resničnostno oddajo vstopilo 456 tekmovalcev in se preko 10 epizod bojevalo za glavno nagrado, ki bo znašala 4,56 milijona dolarjev. Netflix kakšnih podrobnosti glede tekmovanja ni navrgel, a v kratkem dražilniku lahko vidimo grajenje tekmovalnih stopenj, dobimo pa tudi vpogled v barake, kjer bodo očitno tekmovalci spali ter njihove zelene drese, ki bodo uradna uniforma. Seveda se vrača tudi ogromna animatronska punčka, ki bo preko igre semaforja izločila kar nekaj tekmovalcev, le da jih tule ne bo postrelila. Najbrž.

Čeprav ne bomo gledali usmrtitev, je tekmovanje baje dokaj nevarno. Spletna stran Variety se je dokopala do intervjujev z nekaterimi od tekmovalcev in ti so igre označili za krute in nečloveške, že na prvi dan snemanja pa naj bi tekmovalci iskali zdravniško pomoč.

Squid Game: The Challenge bomo gledali od novembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime