Zbirka Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 dobila nov napovednik

Franšiza Metal Gear Solid bo spet prebujena, a namesto tega, da bi založnik Konami priskrbel resnični zaključek zadnjega dela Metal Gear Solid 5, bomo dobili serijo predelav, ki bodo združene pod imenom Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1.

Konami je za nas včeraj pripravil nov napovednik in iz tega lahko zdaj izluščimo, kaj vse bo tale zbirka, ki bo glede na podnaslov Vol. 1 dobila vsaj še eno poglavje, sploh vsebovala. Za preigravanje bomo tako dobili igre Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty in Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ta trojica iger bo v bistvu izvirala iz tiste zbirke predelav HD Collection, ki smo jo dobili dobrih deset let nazaj za konzoli PlayStaton in Xbox 360, to pa so v bistvu HD verzije originalov, kar pomeni višjo ločljivost in morebitno podporo za višje število sličic na sekundo, a teksture bodo ostale identične izvirniku. Poleg teh treh iger pa nas čakajo predelavi tudi izvirnikov, ki smo jih preigravali na prastarih konzolah NES, tako da boste prste namočili v igri Metal Gear in Metal Gear 2: Solid Snake. Poleg vsega tega bomo dobili še digitalno verzijo stripa Metal Gear Solid, tako da je tole res veliko vsebine, za ceno, ki je zaenkrat še neznanka.

Konami nam namerava dostaviti tudi večjo predelavo tretjega dela, ki bo nosila uradno ime Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, tole pa bo povsem na novo zgrajena igra, ki bo za razliko od naslovov znotraj zbirke Vol. 1 vsebovala tudi povsem na novo izrisane teksture in sistem animacij, kar bo iz nje naredilo “moderno igro”.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 izide 24. oktobra za PlayStation 5, Xbox Series X in Nintendo Switch, prvič pa se bodo nekatere od teh iger znotraj te zbirke pojavile tudi na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime