Risana serija Star Trek: Prodigy preklicana in oboževalci so jezni

Franšiza Zvezdne steze je v svoji zgodovini zabeležila veliko vzponov in padcev. V zadnjih nekaj letih je založnik Paramount spočel cel kup novih projektov, vse te pa je želel vključiti v svoj nov pretočni servis Paramount+, ki je tako postal nekakšen nov uradni dom vse Star Trek vsebine, za to pa je bilo treba spočeti povsem nove serije, ki so se začele bolj slabo, a so nato začele pridobivati na kakovosti.

Žal pa risana serija Star Trek: Prodigy očitno ne bo ena tistih, ki se bo zapisala v zgodovino kot pomemben del Zvezdnosteznega izročila. Paramount je namreč za spletno stran Hollywood Reporter sporočil, da je 2. sezona bila preklicana, zraven pa je odpovedal še nadaljnji razvoj serij The Game in Grease: Rise of the Pink Ladies.

Razlog za preklic je združevanje katalogov pretočnih servisov Paramount+ in Showtime. Slabe novice se tu ne končajo, saj 2. sezona Prodigyja ni bila samo preklicana, ampak bo serija tudi povsem odstranjena iz servisa, to pa se bo zgodilo že ta petek. To je velik udarec za vse Trekkije, saj je bil Prodigy med oboževalci kar dobro sprejet, pa čeprav je bila to risana serija, ki je vsebovala vsebino za mlajše gledalce. To niti ni presenetljivo, saj serija pred kamere zopet postavi kapetanko Kathryn Janeway, ki ji je glas v seriji posodila originalna igralka Kate Mulgrew, gre pa za enega najbolj priljubljenih likov znotraj univerzuma Zvezdnih stez.

Oboževalci so seveda žalostni in na spletu se je že pojavila peticija za ponovno oživitev serije, ki je do sedaj zbrala že nekaj več kot 12k podpisov. Prodigy morda še ni čisto mrtev, saj bo CBS Studios zaključil produkcijo 2. sezone, nakar namerava obe sezoni ponuditi potencialnim kupcem, ki bi želeli serijo ponujati na svojem lastnem pretočnem servisu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime