Atomic Heart avgusta dobiva prvi DLC in tule je dražilnik

Atomic Heart je bila dokaj kvalitetna prvoosebna oponašalka BioShocka, čeprav se zdi, da se je o njej govorilo samo kakšen dober teden po izidu, nakar smo na zadevo nekako pozabili. Razvijalec Mundfish nas zdaj opominja, da je igra še vedno vredna vaše pozornosti, saj so včeraj napovedali prvi DLC Annihilation Instinct, ta pa med nas prihaja že 2. avgusta.

Dodatek bo nadaljeval zgodbo kampanje, tokrat pa se bomo podali v raziskovanje Mandeleev Complexa, kjer se bo treba ukvarjati s ponorelo umetno inteligenco. Dražilnik obljublja veliko akcije, ki jo bomo zdaj lahko počenjali preko novega orožja Secateur, bolj od blizu pa nam bo pomagalo sejalo smrti Klusha. Prejeli bomo tudi povsem novo posebno “Techno-Stasis” sposobnost preko katere bomo lahko manipulirali s samim potekom časa.

DLC bo seveda plačljiv, a Mundfish je nekaj dobrot pripravil tudi za vse tiste, ki si želite nove vsebine za originalno kampanjo. Izšla je namreč nova večja posodobitev, ta pa je omogočila ponovno preigravanje igre preko možnosti New Game+. V ponovnem preigravanju boste že od začetka nosili vso prej odklenjeno opremo, orožja in sposobnosti, to pa vam bo prišlo hudo prav, saj New Game+ pošteno zviša težavnost, nasprotniki pa po novem ne bodo samo udarili težje, ampak bodo nosili tudi specifične odpornosti na vaša orožja, tako da bo treba biti pri spopadanju malce bolj kreativen.

Atomic Heart je trenutno na Steamu znižan za 34 % na 39,59 €, na voljo pa je tudi demo verzija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime