Futurama dobila nov napovednik za svojo že 8. sezono

Zabavna posadka Planet Express se zopet vrača, saj je Disney že pred časom napovedal ponovno obuditev risana serije Futurama, ki je svoje življenje začela leta 1999 kot nekakšna alternativna in futuristična verzija Simpsonovih. Na žalost gledanost ni bila tako visoka, zato je bila serija leta 2003 preklicana in nato leta 2008 spet oživljena in nato znova preklicana leta 2013. Oboževalci pa trupla niso pustili počivati zato bo Disney zadevo zdaj zopet poskušal oživeti preko 8. sezone, to pa bodo Američani gledali preko pretočnega servisa Hulu, medtem ko jo bomo pri nas spremljali na Disney+.

Vrača se celotna zasedba glasovnih igralcev, tako da bo glavno vlogo dostavljavca pic Philipa J. Fryja zopet odigral Billy West, kapetanko ladje Planet Express Turango Leelo pa bo uglasila Katey Sagal. Vrača se tudi John DiMaggio brez katere pijanski robot Bender preprosto ne bi bil isti.

Prvi daljši napovednik nakaže nespremenjen vizualni slog in cel kup šal, ki se bodo nanašale tudi na dogodke iz sedanjika. Gledali bomo v neko verzijo koronavirusa, posadka pa bo v eni epizodi pristala tudi na planetu Kripto. Na spletu nekateri oboževalci tega ravno ne pozdravljajo, saj je bila Futurama vedno najboljša pri pisanju aktualnih zgodb in ne pri referencah na aktualne dogodke. Ravno zaradi tega tiste zadnji dve sezoni pred zadnjim preklicem serije niso bile ravno najboljše zato se je med nekatere naselil strah, da Futurama ponavlja pretekle napake.

Prvo epizodo 8. sezone bomo lahko pogledali že 24. julija in držimo fige, da bo tokrat gledanost dovolj velika za razvoj še dodatnih sezon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime