Po več kot dveh desetletjih dobivamo novo Blader Runner igro

Franšiza Blader Runner je izjemno popularna, a vsebinsko hudo revna. Prvi film smo dobili leta 1982, nakar smo na nadaljevanje morali čakati vse do leta 2017. Kar se tiče iger nam je Westwood Studio leta 1997 prinesel eno pustolovščino, ki je šele lani dobila obnovo, to pa je od neke večje vsebine vse kar je. Franšiza torej dobiva novo vsebino, le da morate na njo počakati nekaj desetletij.

Založnik Annapurna Interactive je včeraj v svoji lastni konferenci napovedal nekaj svojih naslovov, ki nas čakajo v prihodnosti in med razodetimi naslovi je bila tudi igra Blade Runner 2033: Labyrinth, ki bo postala tudi prvi naslov, ki bo razvit znotraj založnika Annpurna Interactive in ne kakšnega zunanjega studia.

Kratki dražilnik ni preveč zgovoren in ne pokaže nobenega igranja. Nastopali bomo očitno v vlogi nekega detektiva, ki bo moral preko raziskovanja razkriti neko skrivnost. V videu lahko vidimo slavno pregledovanje scen preko katodnih monitorjev, nakar vidimo v temi nekega volka, ki očitno nekaj pomeni, a zaenkrat še ne vemo kaj. Na Steamu Labyrinth nosi oznake “avantura” in “raziskovanje”, tako da bo morda zadeva malce spominjala na tisto pustolovščino iz leta 1997. Vsekakor so tu prisotni vsi drugi prepoznavni elementi Bladerunnerja, kot je denimo turobna glasbena spremljava, ogromna okna, ki jih prečesavajo reflektorji letečih plovil in veliko ogromnih reklamnih panojev. Zgodba se bo odvijala po dogodku, imenovanem The Blackout, ko so nad Los Angelesom detonirale jedrske rakete, kar je zbrisalo strežnike podjetja Tyrell Corporation, ta pa je primarno zaslužen za izdelovanje replikantov.

Blade Runner 2033: Labyrinth žal še nima datuma izida, tako da bo treba najprej počakati na kakšen igralen posnetek, Annapurna Interactive pa več informacij obljublja v prihajajočih mesecih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime