Ubisoft naj bi delal na predelavi igre Assassin’s Creed: Black Flag

Založnik Ubisoft je na junijski predstavitvi iger Ubisoft Forward pokazal trenutno zbirko naslovov, ki jih imajo v izdelavi, a predstava je bila dokaj medla in jasno je, da Francozi trenutno nimajo res prave ideje kako razviti svoje obstoječe licence v nekaj, kar bi bilo kvalitetno in bi igralci dejansko pokupili. Zato so naredili to česar bi se lotili tudi drugi založniki v času takšne krize: vse napore vložili v eno franšizo, ki se bo vedno prodala.

V njihovem primeru je to Assassin’s Creed in poleg že najavljenih projektov naj bi bil pred kratkim odobren še en projekt, to pa je postala predelava igre Assassin’s Creed: Black Flag, ki je originalno izšla leta 2013 in je široka mesta zamenjala z ogromnim oceanom ter s tem navdušila vse tiste, ki so že od vedno zaljubljeni v zgodovino gusarske plovbe.

Black Flag med igralci uživa sloves kvalitetne igre, ki bi ji Ubisoft lahko nadel povsem drugačen naslov, saj igralno nima ravno velike povezave s cehom morilcev, ki smo jih spoznali v prejšnjih delih serije. Poudarek je na plovbi, opremljanju ladje z boljšimi topovi in morskimi spopadi z ladjami francoske ali angleške mornarice. Ko akcije ni, se lahko zabavamo v gledanju sončnih zahodov ali pa se tresemo ob nevihtah, ki na nas navržejo ogromne valove in tornade, vsake toliko pa se lahko spustimo v lov za kitom ali pa skočimo v raziskovanje potopljenih ladij, ki v sebi še vedno skrivajo zaklade.

Spletna stran Kotaku se je zdaj dokopala do informacij, da naj bi Ubisoft delal na predelavi ravno tega 10 let starega naslova, ki sem ga sam igral lani in je še vedno povsem igralen in v bistvu niti ne potrebuje neke prenove. Seveda se grafiko vedno da izboljšati in morda bi prav prišlo tudi nekaj prenove pri animacijah, lastniki konzol pa bodo veseli višje ločljivosti in meje sličic na sekundo.

Zdi se, da to ne bo samo preprosta olepšava, ampak polnopravna predelava, saj Kotaku pravi, da je nadgrajeni Black Flag še nekaj let od izida. Če govorice držijo, bo tole tretja predelava, ki jo trenutno paca Ubisoft: že dolgo je v razvoju predelava igre Prince of Persia: The Sands of Time, nadgradnjo pa naj bi dobil tudi originalni Splinter Cell.

Spletna stran Insider Gaming poroča, da naj bi Ubisft trenutno delal na kar 11 Assassin’s Creed igrah, seznam teh pa je sledeč:

  • Assassin’s Creed Mirage
  • Assassin’s Creed Nexus VR
  • Assassin’s Creed Codename Jade Mobile
  • Assassin’s Creed Codename Red
  • Assassin’s Creed Codename Hexe
  • Assassin’s Creed Codename Invictus
  • Assassin’s Creed Codename Nebula
  • Assassin’s Creed Codename Raid
  • Assassin’s Creed Codename Echoes
  • Assassin’s Creed Nexus 2
  • Assassin’s Creed Black Flag Remake

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime