Microsoft napovedal julijske naslove za storitev Game Pass

Microsoftova naročnina Game Pass je pri nas prisotna že nekaj mesecev in do sedaj ste se verjetno že prepričali, ali se vam splača vzdrževati naročnino ali pa je to potrata denarja. Tako kot to počne Sony s svojimi naročninami PlayStation Plus, tudi Microsoft za Game Pass mesečno dodaja nove naslove in tako so včeraj napovedali julijski paket svežih iger, ki jih bomo dobili v različnih valovih.

Od danes naprej lahko igramo igre kot so McPixel 3 ter nov del japonske sage Sword and Fairy, ki nas v zadnjem poglavju Together Forever pošlje v magično deželo, polno božanstev, demonov in herojev, ki bodo tem nasprotovali.

11. julija prihaja igra Common’hood, na isti dan pa bomo lahko začeli z igranjem Insurgency: Sandstorm, ki je v bistvu večigralska streljačina iz leta 2018, ta pa je od takrat spočela cel kup DLC-jev. Nakar nas 14. julija čaka največji naslov tega meseca: Exoprimal, svež naslov iz rok Capcoma, ki ga bomo lahko že ob dnevu izida igrali na Game Passu. Gre za unikaten hibrid PvP in PvE streljačine, kjer se bomo naokoli podili v ogromnih mehanskih preoblekah in se med drugim borili tudi proti dinozavrom. Ponudba tomesečnih iger se bo zaključila 18. julija, ko se bomo lahko poigrali še v igri Techtonica.

Pri nas konzoli Xbox Series S in X še vedno nista podprti, zaradi česar tudi ni omogočena dražja naročnina Xbox Game Pass Ultimate, ki nam prinese prepustnico za igranje iger na konzolah in PC-ju, omogočeno pa je tudi pretočno igranje, ki ga lahko izvajamo tudi preko telefonov. Zaradi tega ne bomo dobili dostopa do igre GTA 5, ki se na storitev Game Pass vrača že tretjič, a bo na voljo samo za konzole, enako pa velja tudi za igro The Cave.

Game Pass bo 15. julija tudi izgubil trojico iger, to pa bodo Spelunky 2, Exo One in Paw Patrol The Movie: Adventure City Calls.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime