Luigi’s Mansion Dark Moon dobiva predelavo

Pri dvojcu bratov Mario in Luigi sem vedno preferiral zelenega predstavnika, saj sem od vedno navijal za tiste bolj sekundarne like in ne za tiste superzvezdnike, ki jim javnost namenja največ pozornosti. Luigi nemara res izgleda skoraj identično svojemu bratu, a Nintendo mu je izpopolnil svojo osebnost in dodal nekaj samosvoje zgodbe, tako da se Luigi že nekaj časa trese od strahu, saj so mu ves čas za petami duhovi.

Lugijeva zadnja lastna igra je bila Luigi’s Mansion 3 iz leta 2019, zdaj pa se brkati junak vrača v novi igri Luigi’s Mansion: Dark Moon. To v bistvu ni svež naslov, ampak predelava igre iz leta 2013, ki je izšla samo za prenosno konzolo Nintendo 3DS. Nintendo je na konferenci Direct napovedal nadgrajeno verzijo za konzolo Switch, ta pa bo s sabo prinesla lepše teksture in večjo ločljivost, ki bo igro približala bolj sodobnim standardom.

Nintendo je sicer izvrgel samo 20 sekund dolg dražilnik in predelavo omenil bolj mimobežno, tako da smo dobili občutek, da v stvar ne nameravajo vložiti preveč promocije ali proračuna. Skladno s tem Dark Moon ni videti tako lepo kot pa Luigi’s Mansion 3, a vseeno smo veseli že tega, da bomo dobili nadgrajeno verzijo, ki jo bo lažje preigravati, primerjalni video pa pokaže kar poštene grafične nadgradnje.

Manjka samo še bolj konkreten datum izida, saj je Luigi’s Mansion: Dark Moon postavljen v leto 2024, na mesec izida pa bo treba še počakati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime